Ethereum Client Crâck me

İnternet kafe diye birşey var hani ethereum da 1 saatte kırılacak birşey değil Crâck tools indir falan 20 dakika gitti zaten debugger aciyorsun zaten kapanıyor bsod atıyor arkadaş denedi

Unpack?
sen çok bilgili bi arkadaşa benziyosun aşamalar nedir nasıl halledilecek bu iş anlat bize biraz

mod onayına düşen mesajımın neden silindiğini silen mod arkadaşımız söyleyebilirmi hatamı revize edip tekrar paylaşmak isterim bu arkadaşın yapmış oludğu gibi vt ve dll link olarak paylaştım eksik kalan nokta neresi tam olarak ?

haklı.

Valla blok oyunu için hile yapmak bile aslında mantıksız da zevk meselesi kare kare adama vuruyon dönerek ne geçiyo eline aq
blok oyununa hile yapıyor biri millette bu oyun için ne uğraşıcam diyip kırmıyor çoluk çocukta gaza gelip en iyi hile bizim demeye başlıyo bu forum çok garip olmaya başladı artık çözemiyorum çocukları

Attığınız dosyadan değil ama farklı bir exe dosyasından kırdım çalışıyor.
Discord verir misiniz?

HELE BAK NASIL KONUŞUYOR :DDD

gg.etherium
VIRTUALIZATION 0
SECURITY 0
BYPASS 100
SAFHJJNKASFJK

kırılmazmış bide
discord ver bi bakem
yine ilgi isteyen birisi fakat gelistirdigimiz yazilim senin gibi basi bos bir ergen tarafindan kirilacak bir yazilim degil

ilgi icin gosterebilecegin iki secenek var aylar once arkadaslara sadaka olarak dagittigimiz dll digeri ise amet jar 2.si bizlere ait degil fakat digerini de publayan biziz yani

Discord : ahmetcevikresmi

ekle bakalim 🤷

Privacy Kontrol et eklenmiyor,

Henüz gelişmekte olan BreadUi yazılımıma bir source olarak destek sağladığınız için teşekkür ederim.
Kolaysınız, istediğiniz korumayı ekleyebilirsiniz, assembly bilen biri Ida'yı açtığı anda neyin ne olduğunu anlar.

Hile çöplük bu arada benimki bile daha iyi :D

.gg/breadui satın almak isteyenler için ( 2, 3 ) gün içerisinde paylaşacağım.

Discord verin Vt li bir şekilde atayim, sorunsuz ama çok da iyi bir hile gibi gözükmüyor, zaten sahipleri de çok da iyi bir puro gibi gözükmüyor :D

Oha a2q ne ara çalmışlar
tekrar dene dostum

Privacy Kontrol et eklenmiyor,

Henüz gelişmekte olan BreadUi yazılımıma bir source olarak destek sağladığınız için teşekkür ederim.
Kolaysınız, istediğiniz korumayı ekleyebilirsiniz, assembly bilen biri Ida'yı açtığı anda neyin ne olduğunu anlar.

Hile çöplük bu arada benimki bile daha iyi :D

.gg/breadui satın almak isteyenler için ( 2, 3 ) gün içerisinde paylaşacağım.

Discord verin Vt li bir şekilde atayim, sorunsuz ama çok da iyi bir hile gibi gözükmüyor, zaten sahipleri de çok da iyi bir puro gibi gözükmüyor :D

Oha a2q ne ara çalmışlar
tekrar arkadaşlık atmayı denermisin

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Umarım Kıracak Birini Bulursun Dostum :)
Ethereum Bugüne Kadar Kırılmadıda Senin Açtığın Konuylamı Kırılcak ?
Ayrıca Can Bozok Yazmak İstese Zaten Ana Hesabından Yazar Neden Korksunki ?
Tamam kanka vericekler ethereum üyeliğini yalamayı bırak artık

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt