Çözüldü DivineSoftware Şikayet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dostum bios update falan her şeyi her seferinde eksiksiz yaptım sadece ilkinde disklerde sorun çıktı onuda hellettim sonrasında pesp kullanan birkaç arkadaş daha vardı onlarda bir kaç kez delayda kaldığını söyledi

0 mı yalanını seveyim senin 2-3 satışım vardı benim en az sen satışlarımın parasını bile vermedin
Bu satışları bir tek semi görüyorsun acaba benim bildiğim tek satısın var onlada zaten sen ağzınla dedin key ver para istemiyorum diye?

konu

konuyla alakası olmayan şeylerle ilgilenme kanka şuanki soruna odaklan sonra diğer satıcılarla kavga edersin
Neyin konusu? bizi dolandırıp üstüne açıtgın sikayet konusumu güldürme beni aynı konuyu 1 ay önce açtın zaten

Bu satışları bir tek semi görüyorsun acaba benim bildiğim tek satısın var onlada zaten sen ağzınla dedin key ver para istemiyorum diye?
kanka sana artık hiç birşey demiyorum lan göz göre göre yalan söylüyorsun adam senden benim adımı vererek lol script aldı rüyada mı yaşıyorsun

Neyin konusu? bizi dolandırıp üstüne açıtgın sikayet konusumu güldürme beni aynı konuyu 1 ay önce açtın zaten
ismin lekelenmesin diye engel açıp key veren kimdi ? key verip loader vermeyince napayım bir yerime mi gireyim keyleri

kanka sana artık hiç birşey demiyorum lan göz göre göre yalan söylüyorsun adam senden benim adımı vererek lol script aldı rüyada mı yaşıyorsun

ismin lekelenmesin diye engel açıp key veren kimdi ? key verip loader vermeyince napayım bir yerime mi gireyim keyleri
mesajlarda biraz yukarı çıksan zaten loaderlar var

5 kere key attım 4 kere loader attım zahmet edip üstlere çık biraz

spoofer da bakımda ayrıca neresinden tutsan elinde kalıyor konu

mesajlarda biraz yukarı çıksan zaten loaderlar var

5 kere key attım 4 kere loader attım zahmet edip üstlere çık biraz

spoofer da bakımda ayrıca neresinden tutsan elinde kalıyor konu
üstlere en baştan mesajlaştığımız yerlerden itibaren baktım loaderlerin ismi bile yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt