Çözüldü DivineSoftware Şikayet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben açıklamamı yaptım merak etme.

Bizi reseller ayağına dolandırmaya kalkmana rağmen 510tl karsılıgında 4-5 kere key attım sana yapmayı bilmiyorsan software açmayacaksın

kimseyide sebepsiz banlamayız sende neden banlandıgını biliyorsun zaten.​
Kanka satış yapmasam tamam dolandırdım diyecem :D ? birde hala batıyorsun sofwatre daha açmadım web sitesini yapıyoruz ve tedarik sağlamaya daha dün başladım keyleri ne zaman vermişsin ? tarihleri öğrenemedin hala sanırım

Güncellemede diye belirtmedin mi _?
hayır belirtmedi ve hala elimde key yok one time key verdiği için şuan keyler çalışmıyor

Kanka satış yapmasam tamam dolandırdım diyecem :D ? birde hala batıyorsun sofwatre daha açmadım web sitesini yapıyoruz ve tedarik sağlamaya daha dün başladım keyleri ne zaman vermişsin ? tarihleri öğrenemedin hala sanırım

hayır belirtmedi ve hala elimde key yok one time key verdiği için şuan keyler çalışmıyor
Onetime almana rağmen 5 tane onetime attım nasıl bir varlıksın sen ?

BECEREMİYORSAN NEDEN RESELL AÇIYORSUN BEN RESELLERİME KURULUM DESTEĞİ SAĞLAMIYORUM ABİCİM SAĞLAMIYORUM ANLAMIYORSAN DAHA 14 YASINDAYKEN BABANIN İBANINI KULLANARAK AÇMAYACAKSIN SOFTWARE? BUNUN NEYİNİ ANLAMIYORSUN

kanka ne kadar dar acılı bir insansın

calıstı mı? hayır. 8 key vermen bir sey ifade etmiyor calısmadıgında iadeni yapacaksın
adam yanlış yapmış sorun orda adam lifetimede almamış onetime almış 8 kez onetime key verdiysen gerçekten helal olsun @DivineSoftware iyi yapmışsın lesuno

Onetime almana rağmen 5 tane onetime attım nasıl bir varlıksın sen ?

BECEREMİYORSAN NEDEN RESELL AÇIYORSUN BEN RESELLERİME KURULUM DESTEĞİ SAĞLAMIYORUM ABİCİM SAĞLAMIYORUM ANLAMIYORSAN DAHA 14 YASINDAYKEN BABANIN İBANINI KULLANARAK AÇMAYACAKSIN SOFTWARE? BUNUN NEYİNİ ANLAMIYORSUN
kendi ibanım kanka ve sanane yaptığım şeylerden spoofer güncellindikten sonra keyimi ve loaderimi sağlayacaksın bu kadar

adam yanlış yapmış sorun orda adam lifetimede almamış onetime almış 8 kez onetime key verdiysen gerçekten helal olsun @DivineSoftware iyi yapmışsın lesuno

ben lifetime aldım kankam keyi iptal etti

kendi ibanım kanka ve sanane yaptığım şeylerden spoofer güncellindikten sonra keyimi ve loaderimi sağlayacaksın bu kadar
Ben resellerime destek sağlamıyorum yapacağım tek şey key verip key silmek hwid reset atmaktır eğer spoofer nasıl atılır bilmiyorsan software açmayacaksın uslu uslu gelip müşteri gibi alacaksın anladın değil mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt