Çözüldü DivineSoftware Şikayet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendinle çelişmeye devam et, sunucumuzdan ban yeme sebebin ortada. böyle bir girişimde bulunmasan banlanmazdın paşalar gibide alırdın loaderları ayrıca senin software'in yokmu? müşterilerine nasıl sağlıyorsun bu loaderları ya merak ettim ben vermeyince oturup şikayetmi açarak veriyorsun

Kendinle çelişmeye devam et, sunucumuzdan ban yeme sebebin ortada. böyle bir girişimde bulunmasan banlanmazdın paşalar gibide alırdın loaderları ayrıca senin software'in yokmu? müşterilerine nasıl sağlıyorsun bu loaderları ya merak ettim ben vermeyince oturup şikayetmi açarak veriyorsun
hayır dostum tedarik sağladığım bir yer var paramda var Allaha şükür fakat senin yaptığın dolandırıcılık ve aileme karşı terbiyesizlik kabul edilemez

hayır dostum tedarik sağladığım bir yer var paramda var Allaha şükür fakat senin yaptığın dolandırıcılık ve aileme karşı terbiyesizlik kabul edilemez
Tedarik sağladıgın biyer varsa ordan alsana loaderi, discordda yaşadığımız olaylar forumu ne ilgilendirir forumda konu açamazsın?

image.png

AA.. yoksa zoruna giden şey bu muydu?

DÜN 21.45

Şu şikayet konusunda herkesin her duruma yorumu olması çok komik değil mi sizcede? :D
Olayı anlamaya çalıştıkça olaydan bağımsız bir sürü yorum görüyorum.
Yoldan geçip uğrayan adam bile ya satıcıyı kötülüyor, ya da şikayet konusu açanı.

pesp spoofer satmıyor :D sana sadece tedarik sağlayayım mı diye sordum kanka şuan yaptığın olayı kapatmaya çalışıyorsun @cukurkopek açıklama yap dedi daha onu bile yapamıyon
Tedarik sağladıgın biyer varsa ordan alsana loaderi, discordda yaşadığımız olaylar forumu ne ilgilendirir forumda konu açamazsın?

image.png

AA.. yoksa zoruna giden şey bu muydu?

DÜN 21.45

loaderi verin arkadaşa konu kapansın

pesp spoofer satmıyor :D sana sadece tedarik sağlayayım mı diye sordum kanka şuan yaptığın olayı kapatmaya çalışıyorsun @cukurkopek açıklama yap dedi daha onu bile yapamıyon
Ben açıklamamı yaptım merak etme.

Bizi reseller ayağına dolandırmaya kalkmana rağmen 510tl karsılıgında 4-5 kere key attım sana yapmayı bilmiyorsan software açmayacaksın

kimseyide sebepsiz banlamayız sende neden banlandıgını biliyorsun zaten.​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt