wyxreez
Uzman Üye
- İletişim
tamam o zaman destek ekibiyle bana destek sağlayınŞuanda banlı değilsin sunucumuz term yedi?
tamam o zaman destek ekibiyle bana destek sağlayınŞuanda banlı değilsin sunucumuz term yedi?
hayır dostum tedarik sağladığım bir yer var paramda var Allaha şükür fakat senin yaptığın dolandırıcılık ve aileme karşı terbiyesizlik kabul edilemezKendinle çelişmeye devam et, sunucumuzdan ban yeme sebebin ortada. böyle bir girişimde bulunmasan banlanmazdın paşalar gibide alırdın loaderları ayrıca senin software'in yokmu? müşterilerine nasıl sağlıyorsun bu loaderları ya merak ettim ben vermeyince oturup şikayetmi açarak veriyorsun
hayır dostum tedarik sağladığım bir yer var paramda var Allaha şükür fakat senin yaptığın dolandırıcılık ve aileme karşı terbiyesizlik kabul edilemez
Tedarik sağladıgın biyer varsa ordan alsana loaderi, discordda yaşadığımız olaylar forumu ne ilgilendirir forumda konu açamazsın?
AA.. yoksa zoruna giden şey bu muydu?
DÜN 21.45
pesp spoofer satmıyor sana sadece tedarik sağlayayım mı diye sordum kanka şuan yaptığın olayı kapatmaya çalışıyorsun @cukurkopek açıklama yap dedi daha onu bile yapamıyon
loaderi verin arkadaşa konu kapansın