Çözüldü DivineSoftware Şikayet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reseller olup satış yapmayıp kendine key çeken biri defalarca yardıma rağmen neden böyle bir konu açmış anlamış değilim.
standard_4.gif

510tl'lik ürün alıp sana tamı tamına yapamadıgın icin 4 kere key atmadıkmı toplamda 8 key vermedikmi nasıl bir nankörsün sen ya harbiden helal olsun :uwot:
kanka son kez deneyeceğiz deyip loader atmadın format attığım için eski loaderlerde bende yoktu

sunucularına gidip neden böyle birşey yaptınız diye sormaya gittim legit adlı yetkilileri ajan mısın or0spu ç0cu diyip banladı

müşteri her zaman hakılıdır ilgilenmek zorundasın sunucuda everyone çekmeye benzemez
Merhaba eski Resellerim panel alınca düşman mı kesildin?

sunucularına gidip neden böyle birşey yaptınız diye sormaya gittim legit adlı yetkilileri ajan mısın or0spu ç0cu diyip banladı

müşteri her zaman hakılıdır ilgilenmek zorundasın sunucuda everyone çekmeye benzemez
SESE GELİP MİC'İN KAPALIYDI HİÇBİŞİ DEMEDİN BEN AJAN MISIN DİYE SORDUĞUMDA SESTE BAĞIRDIN BENDE KÜFÜR EDİP BANLADIM MÜŞTERİM DEĞİLSİN BİŞEYİM DEĞİLSİN İSTEDİĞİMİ YAPABİLİRİM.

Eski hesabım term yiyip kapandıgı icin ss atamıyorum 510 tl ödedi bize

1. kez yaptı diskleri silmedi
2. kez key verdim bios update atmadı
3.kez verdim delaydayım dedi
4. kez verdim yine yapamadı
5. kez isteyince dayanamadım sövdüm çok iyide yapmışım elime sağlık

zaten müşterimiz falan değil bu eleman reseller adı altında kendine key çekip kapatmıştı suncusunu önceki şikayetinde kanıtlanmıştı herşey boş 12-13 yasındaki cocuklarla ugrasıyoruz
sunucumu falan kapatmadım halada divine ürünleri swde duruyor bakabilirsiniz

Ayrıca şu şikayet konularının altında ki hemen satıcı banlansın diye çabalayan satıcı arkadaşlar gerçekten paraya bu kadar aç mısınız? Kendinize gelin ya nasıl bir karaktersizliktir bu. Şu forumda satıcılar azalsın da bir satıcı biz kalalım diye kendinizi yırtıyorsunuz. Bu şekilde şu markette 3-5 ay bile kalamazsınız. Az adam olun rica ediyorum. Satış konuları altında diğer satıcılara laf düşmez. Çünkü tarafsız olacak kadar karakteriniz gerçekten yok. Şu ülkenin geldiği hali gördükçe üzülüyorum. Önüne gelen 100-200 dolar bütçe ile satıcı olursa böyle olur tabi. Global'e açılsanıza şu hareketlerinizi global de yapın 2 günde çeksinler fişinizi.
Kesinlikle katılıyorum.

SESE GELİP MİC'İN KAPALIYDI HİÇBİŞİ DEMEDİN BEN AJAN MISIN DİYE SORDUĞUMDA SESTE BAĞIRDIN BENDE KÜFÜR EDİP BANLADIM MÜŞTERİM DEĞİLSİN BİŞEYİM DEĞİLSİN İSTEDİĞİMİ YAPABİLİRİM
bağırdın öksürdüm sadece iyi misin

sunucumu falan kapatmadım halada divine ürünleri swde duruyor bakabilirsiniz
- 3 aydır kaç satış yaptın

- 0

- Ozaman resell ayagına bizi dolandırdın?

- napıyım satış yok

üstüne 4-5 kere key attım bide şikayetmi açtın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt