Çözüldü DivineSoftware Şikayet Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pardon reis ne yazmam gerekiyordu tam olarak 200 dolari hibe ettim saygilarla , bu tanimalam seni tatmin etti mi ?
Para bana geçmediği sürece sana nasıl iade geçmemi bekliyorsun benle dalgamı geçiyorsun ciddi ciddi yazıyormusun

PARAM SANA GEÇMEDİ AMA SEN YİNEDE CEBİNDEN 200 EURO İADE ET YOKSA CHEATGLOBALA KONU AÇARIM

MTCN adresleri kontrol edilmiş ve geçersiz olduğu kanıtlanmış. Bence mağdur olduğunu iddia eden "alıcı" sahte dekont kullanarak kandırmaya çalışmış olabilir. Fakat işlem sırasında çıkan donanımsal bir arıza oldu ise de böyle bir sorun ortaya çıkmış olabilir. Benzer bir olay yaşamıştık ve banka yalandan böyle bir işlem yok vb. şeyler diyerek göndermişti mahkemeye gidince paranın gönderildiği fakat parayı alan kişinin yalan söylediği ortaya çıkmıştı. Bunu anlatmamın sebebi Divine'nin d0landırıcı olduğunu iddia etmek falan değil sadece bazen bankaların detaylı arama yapmayıp umursamaması. Eğer mahkemeye yada emniyet'e giderseniz ve olanları anlatırsanız muhtamelen derin aramalar sonucu paraya ne olduğu bulunur. İyi akşamlar.

Satıcı doğruyu söylüyorsa haklı gibi nihayetinde para adamın hesabına geçmemiş neden ürünü versin. Diğer platformlardada böyledir mesela pto dan üyelik alacaksınız gönderdiniz para adamlara ulaşmadan ne derseniz deyin asla kabul etmiyorlar. "Para bize ulaşmadan vip olamazsın" diyorlar buda onun gibi.

Satıcı doğruyu söylüyorsa haklı gibi nihayetinde para adamın hesabına geçmemiş neden ürünü versin. Diğer platformlardada böyledir mesela pto dan üyelik alacaksınız gönderdiniz para adamlara ulaşmadan ne derseniz deyin asla kabul etmiyorlar. "Para bize ulaşmadan vip olamazsın" diyorlar buda onun gibi.
Sana bişey diyiyimmi? verdik. ürünü verdik. EXTFULL + PERM verdik dekont attı diye güvendik keyi falanda duruyordu halen silmemiştik 10 gündür para bize gelmemesine rağmen onun üstüne 100 euro daha atıp bios updatesiz spoofer istedi oda gelmedi onun üstüne iade istedi bizde daha hilenin parasını bile gelmeden sana key açtık hala ortada para yok vs diyince cgde geldi konu açtı

Kısaca, para bize geçmeden güvenerek key verdik. Hemde az bi miktar değil 80 euro.

bende onu anlamadım adam reseller para geçmeden ürün teslim ediyor

Kanka bi kere para geçmemişse bile adamdan çıkmış para bu banka veya gönderim aracı ile olan bir konu bunu ortak bir yol ile halledebilirlerdi

Arkadaş hile alcaktı parayı attı vs dekont attı neyse dedik dekont var para gelir max 1-2 güne keyini aynı gün teslim ettik 10-15 gün geçti ortada ne para var ne bişey

Para bana geçmediği sürece sana nasıl iade geçmemi bekliyorsun benle dalgamı geçiyorsun ciddi ciddi yazıyormusun

PARAM SANA GEÇMEDİ AMA SEN YİNEDE CEBİNDEN 200 EURO İADE ET YOKSA CHEATGLOBALA KONU AÇARIM
E geçicek ama?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt