ohxo
Banned
Sen konuya dahil olma, daha iyi çünkü, Hiçbir şeyi onaylamıyorsun.buna kadir inanır da ben inanmam kardeş
Sen konuya dahil olma, daha iyi çünkü, Hiçbir şeyi onaylamıyorsun.buna kadir inanır da ben inanmam kardeş
pardon reis ne yazmam gerekiyordu tam olarak 200 dolari hibe ettim saygilarla , bu tanimalam seni tatmin etti mi ?
sende trashsende trash
Satıcı doğruyu söylüyorsa haklı gibi nihayetinde para adamın hesabına geçmemiş neden ürünü versin. Diğer platformlardada böyledir mesela pto dan üyelik alacaksınız gönderdiniz para adamlara ulaşmadan ne derseniz deyin asla kabul etmiyorlar. "Para bize ulaşmadan vip olamazsın" diyorlar buda onun gibi.
bende onu anlamadım adam reseller para geçmeden ürün teslim ediyorSatıcı doğruyu söylüyorsa haklı gibi nihayetinde para adamın hesabına geçmemiş neden ürünü versin. Diğer platformlardada böyledir mesela pto dan üyelik alacaksınız gönderdiniz para adamlara ulaşmadan ne derseniz deyin asla kabul etmiyorlar. "Para bize ulaşmadan vip olamazsın" diyorlar buda onun gibi.
Kanka bi kere para geçmemişse bile adamdan çıkmış para bu banka veya gönderim aracı ile olan bir konu bunu ortak bir yol ile halledebilirlerdibende onu anlamadım adam reseller para geçmeden ürün teslim ediyor
bende onu anlamadım adam reseller para geçmeden ürün teslim ediyor
E geçicek ama?Para bana geçmediği sürece sana nasıl iade geçmemi bekliyorsun benle dalgamı geçiyorsun ciddi ciddi yazıyormusun
PARAM SANA GEÇMEDİ AMA SEN YİNEDE CEBİNDEN 200 EURO İADE ET YOKSA CHEATGLOBALA KONU AÇARIM