Çözüldü DivineSoftware Şikayet Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben şimdi gidiyorum, trendyola para atcam. Para trendyola geçti geçmedi beni ilgilendirmez trendyol paramı geri iade et yoksa cheatglobale konu açarım

Attıgın paralar bize daha ulaşmadan iade isteyip şikayet konusu açmak nasıl bir kafadır acaba?
Nasıl yani ?

• Beğen
Tepkiler: VGC
Şikayet Konusunda Boş Boş Tartışanlara İşlem Uygulanacaktır Satıcı Hakkında Sattığı Ürünler İçin Olumlu Veya Olumsuz Yorumlar Yapabilirsiniz Ama Gereksiz Yorum Yapamazsınız.

Geçmiş olsun dost.

Parayı avrupadan atıyor ve attıgı hic bir para bize ulaşmamasına rağmen hileyi ve spooferi teslim ettik, arkadaşa spoof attık diskleri silmemiş diyorki ban yedim. dedik tamam formatsız spoofer alalım paran varsa parayı attı para daha gelmedi dekont attı diye hiç bir para bize ulaşmadığı icin 10 gündür bekletiyoruz. bizden şuan beleşden keyi var paralar bize ulaşmadı üstüne iade istiyor üstüne şikayet konusu açıyor.

Ben şimdi gidiyorum, trendyola para atcam. Para trendyola geçti geçmedi beni ilgilendirmez trendyol paramı geri iade et yoksa cheatglobale konu açarım

Attıgın paralar bize daha ulaşmadan iade isteyip şikayet konusu açmak nasıl bir kafadır acaba?
adam gereklı kanıtları dekontları vb iletmiş bankasıyladı konuşmuş geri yük sana kalıyor dostum böyle bi savunma yok

Parayı avrupadan atıyor ve attıgı hic bir para bize ulaşmamasına rağmen hileyi ve spooferi teslim ettik, arkadaşa spoof attık diskleri silmemiş diyorki ban yedim. dedik tamam formatsız spoofer alalım paran varsa parayı attı para daha gelmedi dekont attı diye hiç bir para bize ulaşmadığı icin 10 gündür bekletiyoruz. bizden şuan beleşden keyi var paralar bize ulaşmadı üstüne iade istiyor üstüne şikayet konusu açıyor.
Yurtdışından para gondermek 15 dakıka surer ne 10 Günü ?

Bende ortağım johnda 2 kere bankaya gittik.

1- bankaya gidiyoz mobil bankacılıktan yapın diyor, telefonu orda onlara veriyoruz hata veriyor

2. de aynı şekilde

3 - mtcn adresi gözükmüyo dekontlarda

4 - fake dekont bile olabilir mtcn adresleri yok ortada..

anlamadım adam parayı attım diyor satıcı para bana gelmedi diyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt