Çözüldü DivineSoftware Şikayet Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dediğim gibi bu bizim fikrimiz, ortada mtcn adresi yok ayrıca

mtcn adresi olsa bile

IMG-20241231-WA0054.jpg

Bu hatayı almamız ne kadar doğal

2 kere bankayla konuşup aynı hatayı almaları saatlerce uğraşmamız vs.
Haklısın hocam o konuda herkes ekmek yiyor burda öyle birşey yapman olmaz

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
köpek öldüren için kendinize gelin divine cocugun parasını iade et kardesim 200 dolar için degmez bu dunyada diger dunyayı dusun dolandırıcılık yapmayın

konu baştan sona saçma arkadaşlar, herhangi bir dekont olmadan konu dikkate bile alınmamalı bence. neymiş efendim silmiş her şeyi :D yapma yaaa

Dediğim gibi bu bizim fikrimiz, ortada mtcn adresi yok ayrıca

mtcn adresi olsa bile

IMG-20241231-WA0054.jpg

Bu hatayı almamız ne kadar doğal

2 kere bankaya gidip telefonu ellerine verdik konuştuk aynı hatayı almaları saatlerce uğraşmamız vs.

Linkten mtcn adresi girildiğinde gönderim işlemi iptal edilmiş görünüyor. Dekont attıktan sonra iptal edilmiş olabilir işlem.

konu baştan sona saçma arkadaşlar, herhangi bir dekont olmadan konu dikkate bile alınmamalı bence. neymiş efendim silmiş her şeyi :D yapma yaaa
Alıcı dekont atmasa bu konunu çöplüge taşınması lazım

Şikayetçi Olduğunuz Üyenin Forumdaki Adı: DivineSoftware
Şikayetçi Olduğunuz Konu: Dolandırıcılık, Yapılmayan Geri Ödeme
Sorunun Gerçekleştiği Tarih: 22.12.24 - 31.12.24
Şikayetçi Olduğunuz Kişinin Forumdaki İlgili Konusu: [DivineSoftware Profili](https://cheatglobal.com/members/divinesoftware.261174/#about)
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) ; (En Aşşağıya Video Bıraktım)
Şikayet Açıklaması:

Divine Software isimli sunucuda yaşadığım dolandırıcılık sebebiyle bu şikayeti sunuyorum. Yaşanan sorunlar aşağıda detaylı bir şekilde açıklanmıştır:

- 80 Euro karşılığında ext full ve perm satın aldım.
- 25 Euro karşılığında spoof satın aldım.
- Ek olarak, 78 Dolar ödeme yaparak başka bir spoof ürünü almak istedim.

Toplamda 105 Euro (80 + 25 Euro) ve 78 Dolar ödeme yaptım.

Ödemeleri Western Union ile gerçekleştirdim ve dekontları taraflarına ilettim. Ancak, yaptığım ödemeleri dekontlarla sunmama rağmen banka parayı kendilerine vermediği için sistemsel hatadan dolayı beni sorumlu tutuyorlar. 2 hafta geçmesine rağmen, paranın hesaplarına geçmediğini iddia ediyorlar ve sorumluluğu tamamen üzerimden atıyorlar.

Toplamda yalnızca 20 maç oynadım ve 1,5 gün içinde ban yedim. Tüm ayarları adminler yaptı; BIOS açmayı dahi bilmediğim için hiçbir aşamaya müdahale etmedim. Buna rağmen hesabım banlandı.
İlk aldığım spoofer çalışmadı. Bunun üzerine 78 Dolar ödeme yaparak BIOS güncellemesi gerektirmeyen bir ürün alacağımız söylendi. Ancak, ödeme yapmama rağmen ürün teslim edilmedi.

Bankamla görüştüm ve ödemenin doğru kişiye gönderildiğini onayladım. Dekontları taraflarına ilettim. Buna rağmen, sistemsel bir hata olduğu iddiasıyla beni sorumlu tutuyorlar ve yeni ürünleri teslim etmiyorlar. Ekstra olarak, bana tekrar 80 Euro ödeme yapmam halinde spoofer parasını iade edeceklerini söylediler.

Şu an itibarıyla toplamda 200 Dolar'dan fazla ödeme yaptım, ancak ürünlerden faydalanamadım ve bir çözüm üretilmedi.

Yaşadığım Sorunlar:

1. 1,5 gün içinde ban yedim.
2. Spoofer çalışmadı ve yeni ürün teslim edilmedi.
3. Adminler eşliğinde yapılan tüm ayarlara rağmen disk silinmediği için beni sorumlu tuttular.
4. Doğru şekilde ödeme yapmış olmama rağmen, banka kaynaklı sorunlardan beni sorumlu tuttular.
5. Spoofer için ödediğim 78 Dolar’ın iadesi yapılmadı ve ürün teslim edilmedi.
6. Sunucudan atıldım ve destek alamıyorum.

Kanıtlar:
[Video 1](https://streamable.com/mrhgfp)
[Video 2](https://streamable.com/cmvx2z)​
bios güncellemesi gerektirmeyen spoofer diye bisey mi var :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt