- İletişim
Şikayet açanın ana bacı girmesi lazım normalde de saygısını bozmamış.tartışma seviyeli bakalım kim ilk ağzını bozacak
Şikayet açanın ana bacı girmesi lazım normalde de saygısını bozmamış.tartışma seviyeli bakalım kim ilk ağzını bozacak
olayları ilk sayfaya göre yorumlarsam bence de öyle başka bir yerden spoof almıs diye key silmek tırto yani ama detayları çıkıyor bakalım daha cok taze konuŞikayet açanın ana bacı girmesi lazım normalde de saygısını bozmamış.
Arkadaşa 4 gün teknik destek verdim ve 2 gün önce açılmış servera vocuhes atiyor. Centralware/tero benim stafflarima ortaklarima john arkandan küfür etti vs. Diye palavra sıkıyor kendi serverına çekmeye calisiyor milleti canıda büyük ihtimalle öyle kandirdiki yakin arkadasi centralware ise ben neden 4 gün boyunca teknik destek verdim madem Can'ın lft spoofu + 1haftalik hile keyi vardi tüm keyleri hala durmakta ama adamin bu ürünleri dururken neden 2.kez daha alsin açıkcası saçma geliyor.merak ettim ne söyleyeceğini çok garip başkasından hile aldı diye mi bilemiyorum karalama olma ihtimali var son mesajdan sonra başka bir konuşma geçmemiş hemen fişlemek olmaz konuşmanın tamamını görmek gerekir diye düşünüyorum bir dümen dönüyor olabilir detaylıca araştırsın yetkili arkadaşlar.
Benim seninle ne gibi bir gerginliğim olabilir objektif bakıyorum ürünü benden almış ama bende ki ürünü örnek veriyorum @CaneryCheats satıyor gidip adama vouch atabilir sorarım tabi hakkımdır ne alaka bu diye ama keyini sildim gibi bir şey söyleyemem süresi biter atarsın sunucudan bir daha vermezsin olur biter ne var bunda olgunlaşın biraz tek satıcı siz değilsinizkankam ürünü benden satın almış
en ince ayrıntısına kadar teknik desteği benden almış
gidip vouches i adamın sunucusuna atıyor.
ben seni tanımıyorum bizim sunucumuzla ya da lesuno ile forumdan bir aranızda gerginlik olabilir ama olgun bir insansan duruma objektif yönden bakman gerekir aynısı senin başına gelirse sunucundan banlamaz mısın?
aldığı şeye karışılmıyor konuyu farklı yerlere çekiyorsunuz ürünü benden alıp başkasına vouches atıyor.
Streamerımıza dm den arkandan sövdü yayinciliktan atıcam tarzi mesajlar iletmiş kantilariyla bulunmakta arkadaş sadece kuru sıkı.Evet arkadaşımızda geldi bu arkadaşta onların streameri benim dcme geldi anlamadıgım şekilde sövdü ve çıktı Owner herkese destek yorumu atın cgye diye mesaj atıyormuş komik gerçekten.
At bro stafflarının arkasından söven sen değilmisin b1. öyle bir mesaj atttığıma dair kanıt at
2. kevuya 1 saat önce dmden owner size küfür ediyor benim sunucuma gelin diye mesaj attın mı atmadın mı hadi inkar et ssi atayım buraya
Kimse başka sunucuya vouch attın sebebiyle satın alınan keyi silemez boşa savunma yapma Cheat Global Moderatörler'i de düşündüğüm yönde olacaktır.Arkadaşa 4 gün teknik destek verdim ve 2 gün önce açılmış servera vocuhes atiyor. Centralware/tero benim stafflarima ortaklarima john arkandan küfür etti vs. Diye palavra sıkıyor kendi serverına çekmeye calisiyor milleti canıda büyük ihtimalle öyle kandirdiki yakin arkadasi centralware ise ben neden 4 gün boyunca teknik destek verdim madem Can'ın lft spoofu + 1haftalik hile keyi vardi tüm keyleri hala durmakta ama adamin bu ürünleri dururken neden 2.kez daha alsin açıkcası saçma geliyor.
Johnun dediği gibi herşey dm kutusunda fazla kasmayın.Streamerımıza dm den arkandan sövdü yayinciliktan atıcam tarzi mesajlar iletmiş kantilariyla bulunmakta arkadaş sadece kuru sıkı.
+1 daha geldi var mı arttıranJohnun dediği gibi herşey dm kutusunda fazla kasmayın.
İşin komik tarafi adam lft almış bizden neden bidaha baska yere para harcasın mantık yokKimse başka sunucuya vouch attın sebebiyle satın alınan keyi silemez boşa savunma yapma Cheat Global Moderatörler'i de düşündüğüm yönde olacaktır.