Key silinmedi zaten ok ?Şaka yapıyorsunuz galiba, beyni olmayan birine anlatır gibi anlatayım ozaman - Keye para ödedindi - key paylaşımı olmadı- herhangi bir küfür olmadı KEY Sİ-Lİ-NE-MEZ ok?
Key silinmedi zaten ok ?Şaka yapıyorsunuz galiba, beyni olmayan birine anlatır gibi anlatayım ozaman - Keye para ödedindi - key paylaşımı olmadı- herhangi bir küfür olmadı KEY Sİ-Lİ-NE-MEZ ok?
Gözümün önunde satın alım yapıldı .dsizin anlamak istemediğiniz konu adam divinesoftware sunucusundan ltf key alıyor centralwareden almış gibi fake vouch atıyor.
Neden tehdit edip - sildim bunu ettim şunu ettim diyorsun brom o zaman?Key silinmedi zaten ok ?
KANKAM KEYİNİ SİLMEDİYSEN NEDEN ADAMA ÖYLE MESAJ ATIYOSUN SEN ŞAKAMISINKEYİN SİLİNMEDİĞİ ISRARLA SÖYLENİYOR KANKAM SS OLARAK BURAYA ATIYORUM AMA ONAYLANMASI GEREKTİĞİ İÇİN SS İM DÜŞMÜYOR
Korkması içinmişKANKAM KEYİNİ SİLMEDİYSEN NEDEN ADAMA ÖYLE MESAJ ATIYOSUN SEN ŞAKAMISIN
N SİLİNMEDİĞİ ISRARLA SÖYLENİYOR KANKAM SS OLARAK BURAYA ATIYORUM AMA ONAYLANMASI GEREKTİĞİ İÇİN SS İM DÜŞMÜYOR
Yancı falan değil, yan hesap
vay be 2. lft spoofer baya mantıklı dostum tebrik ediyorum.Gözümün önunde satın alım yapıldı .d
YETKİLİLERİN DOĞRU OLANI YAPICAGINDAN EMİNİMKorkması içinmiş
imguruya yükle boomerKEYİN SİLİNMEDİĞİ ISRARLA SÖYLENİYOR KANKAM SS OLARAK BURAYA ATIYORUM AMA ONAYLANMASI GEREKTİĞİ İÇİN SS İM DÜŞMÜYOR