Çözüldü Divine Dolandırıcılık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben sunucunun kurucusuyum dostum discord ismim de owner

foruma kayıtlıyım fakat kullanmıyorum forumda ortağım olan lesuno ilgileniyor

sunucum hakkında böyle bir karalama kampanyası yapılıyor türeme falan dediğiniz kelimeler hoş kelimeler değil burda kendimizi savunuyoruz
Türemesiniz demedim türedi dedim bir anda fazlalaştı anlamında kullandım *DOSTUM

Evet Lesuno arkadaşımız cge olunca kafasına göre herşeyi yapıyor ve beni tehdit ediyor çok komik gerçekten ss in varsa cc yaptığım halde paylaşabilirsiniz
T6jAWBz.png

aldım cipsi izliyorum çok keyifli cebine 50 kurus giren resell oluyor rekabet ayağına birbirlerine iftira atıyorlar felan 13 yaşında ki annesi babası ölen çocuğun dolandırılma hikayesinde kahkayı patlattım

Evet Lesuno arkadaşımız cge olunca kafasına göre herşeyi yapıyor ve beni tehdir ediyor çok komik gerçekten ss in varsa cc yaptığım halde paylaşabilirsiniz
T6jAWBz.png
Bizle bir daha uğraşırsan **KEYİNİ SİLERİZ**

bizden x ürünü alıyor bizden aldığı x ürünü y firmasından almış gibi paylaşıyor biz de sunucudan banlıyoruz

keyinin silinmediğine dair ss i atıyorum fakat modlar onaylamıyor
Ya bro senin sunucunun sahibi ordan alırsın keyini diyor yani bundan sen çıkartmış oluyosun ben keyinizi sildim ordan alırsın değilmi?

aldım cipsi izliyorum çok keyifli cebine 50 kurus giren resell oluyor rekabet ayağına birbirlerine iftira atıyorlar felan 13 yaşında ki annesi babası ölen çocuğun dolandırılma hikayesinde kahkayı patlattım
yağ ısınıyor su an patlamıs mısır yapıyom 1litrede kolam var ohh 1-2 saat daha admin gelmesinde konu kilit falan olmasın

divinesoftwareden key alıp centralware discord sunucusunda sanki centralwareden almış gibi fake vouch kasılmasıdır konu tamamen bundan ibarettir. Asıl haksız olan CentralWaredir. Saygılarımla

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
trustede para vercek adam da cc yapmaz herhalde

Delete attığını soylemıssın, ne yapacaktı vouhunu mu silecekti :D
Keylere hala delete atmadiğımi söylüyorum gelipte serverimda stafflık yapip sonra mod yayinci cekmeye calismalar cingenlikten baska bise değil müşteri cekmissin cektigin kisi bana senin keyini atip reset atar misin diyor keyde tero yaziyor ? Bizim keyimizi zaten kullandi stok durumda değil şuan yani girip deneyebilir süresi bitene kadarda oynayabilir ama bu adamın keyinin süresi varken senden neden borcunu silme karsiligi key istesin ? Bu adam hem bizde 1 hafta önce voucheslari senin serverina atiyor
Can'a biz lft spooferda verdik ayni ürünlere sahibiz bu kişi neden borcunu silme karsiligi tüm aktif urunlerini tekrar neden alsin ve kullansin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt