Çözüldü Divine Dolandırıcılık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya bro senin sunucunun sahibi ordan alırsın keyini diyor yani bundan sen çıkartmış oluyosun ben keyinizi sildim ordan alırsın değilmi?
satın alımını ordan gerçekleştirirsine çıkıyor konu.

muhabbet fazla konu dışına çıktı attığın iftira için özür dilicek misin? çünkü çocuğun keyi hala active durumda gözüküyor :DDD

divinesoftwareden key alıp centralware discord sunucusunda sanki centralwareden almış gibi fake vouch kasılmasıdır konu tamamen bundan ibarettir. Asıl haksız olan CentralWaredir. Saygılarımla
Zaten aynı ürün adam ordan almış olabilir keyfi oraya atmak istemiş ne var bunda keyini sildik yazamazsınız

divinesoftwareden key alıp centralware discord sunucusunda sanki centralwareden almış gibi fake vouch kasılmasıdır konu tamamen bundan ibarettir. Asıl haksız olan CentralWaredir. Saygılarımla
Evet arkadaşımızda geldi bu arkadaşta onların streameri benim dcme geldi anlamadıgım şekilde sövdü ve çıktı Owner herkese destek yorumu atın cgye diye mesaj atıyormuş komik gerçekten.

Adamın keyfine gore 1 gun majordan alır bır gun benden bır gun ondan bundan ben adamın aldıgı seye nıye karısayım :D

Zaten aynı ürün adam ordan almış olabilir keyfi oraya atmak istemiş ne var bunda keyini sildik yazamazsınız
kankam ürünü benden satın almış
en ince ayrıntısına kadar teknik desteği benden almış
gidip vouches i adamın sunucusuna atıyor.

ben seni tanımıyorum bizim sunucumuzla ya da lesuno ile forumdan bir aranızda gerginlik olabilir ama olgun bir insansan duruma objektif yönden bakman gerekir aynısı senin başına gelirse sunucundan banlamaz mısın?

Adamın keyfine gore 1 gun majordan alır bır gun benden bır gun ondan bundan ben adamın aldıgı seye nıye karısayım :D
aldığı şeye karışılmıyor konuyu farklı yerlere çekiyorsunuz ürünü benden alıp başkasına vouches atıyor.

Lifetime spoofu varken neden baska yerden bidaha alsın aktif hilesi varken neden baska yerden alsin borcunu sildirme karsiligi 1haftalik hilesinin daha 2.günüdür belki tam zaman veremem ama aktif herseyi varken neden 2.kez alsin.

merak ettim ne söyleyeceğini çok garip başkasından hile aldı diye mi bilemiyorum karalama olma ihtimali var son mesajdan sonra başka bir konuşma geçmemiş hemen fişlemek olmaz konuşmanın tamamını görmek gerekir diye düşünüyorum bir dümen dönüyor olabilir detaylıca araştırsın yetkili arkadaşlar. daha düzgün kanıtlar gerekir bence. 1. fotoğrafta kendisinin mesajları var 2.cisinde son attığı mesaj kendisine ait ondan önce ne konuşuldu veya sonra neler oldu bunları araştırın. @cukurkopek olaya tarafsız bakıyorum her 2 taraf içinde gerekirse anydesk ile detaylıca bakılması lazım.

tartışma seviyeli bakalım kim ilk ağzını bozacak

Evet arkadaşımızda geldi bu arkadaşta onların streameri benim dcme geldi anlamadıgım şekilde sövdü ve çıktı Owner herkese destek yorumu atın cgye diye mesaj atıyormuş komik gerçekten.
1. öyle bir mesaj atttığıma dair kanıt at
2. kevuya 1 saat önce dmden owner size küfür ediyor benim sunucuma gelin diye mesaj attın mı atmadın mı :D hadi inkar et ssi atayım buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt