Çözüldü Divine Dolandırıcılık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hala diyorsunki dalga geçtiniz. kimseyle dalga geçmedik ve kimsenin keyini silmedik yakın arkadaşın falan değil yakın arkadaşın olsa sen modken ilgilenirdin adamla normal bi müşterimizdi yalan ağzına yuva yapmış modlarıma arkandan küfür etti gibi ithamlarda bulunuyorsun hala cidden yazik
Senin kanalınada vouch atmış bu neyin kafası ben anlamadım gerçekten

benim anladıgım kadarıyla sizden x ürünü alıyor daha sonrasında başka firmadan y ürünü alıyor ve vouch atıyor sizde keyi siliyorsunuz
bizden x ürünü alıyor bizden aldığı x ürünü y firmasından almış gibi paylaşıyor biz de sunucudan banlıyoruz

keyinin silinmediğine dair ss i atıyorum fakat modlar onaylamıyor

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
benim anladıgım kadarıyla sizden x ürünü alıyor daha sonrasında başka firmadan y ürünü alıyor ve vouch atıyor sizde keyi siliyorsunuz
Sanırım onlardan aldığı ürünü farklı satıcının vouch kanalına atıyor

bizden x ürünü alıyor bizden aldığı x ürünü y firmasından almış gibi paylaşıyor biz de sunucudan banlıyoruz

keyinin silinmediğine dair ss i atıyorum fakat modlar onaylamıyor
Sen kimsin bu arada?

Teroix??
1.Ben cc diye birşey söz konusu değildir letaprojecte sorabilirsiniz açıklama yapıcaktır gerekli ekran görüntülerini attım kendisine
2.Letaya benim panelimi kapattırmak için 10000 tane mesaj atmışsınız ben ona rağmen size hiçbirşey demedim dostça davrandım
3.Daha sonrasımda lesuno bana yazdı ben hala anlamadım durumun ne oldugunu ve beni discord sunucusundan banladılar gerçekten neyin havası bu
4.Yaptığınız herşeyi sabaha kadar piyasaya süreceğim bu yaptıklarınız yanına kalmayacak.
Centralware/tero önce divine software satın almak isteyip kartla ödemeyi kabul etmeyince (babasının kartı sözde) sesten çıktı evelsi gün tekrar sese gelip sizin siteden kart geçsem bana ibandan atsan komisyon versem olur mu diye sordu dedim hayır ve bundan sonra biraz düşünüp cc olacagini dusunduk kendi parasini karttan gecip neden komisyon vermek ister bi insan konumuz tabikide bu değil
İsmi geçen Can adlı kişiye 4 gündür flashi nerden bulup satın alıp rufustan isoya yazdirmasina kadar en inceye ayrintiya kadar yardim ettik ve bu kişi gidip başka yere vouches atınca sinirlerim tepeme bindi keyler delete yazdim (girip keyleri deneyebilir) centralwarede herhalde bu anı bekliyormuş yanimizfa 1 hafta staff olduktan sonra kendisinin server açabilceğini düşündü açtı ama biraz yanlış adımlardan ilerliyor çok durmaz buralarda dediğimiz gibi kimsenin keyine delete atilmadi kimseyi dolandırmadık

Adamlar suriler gibi bir anda türedi 30 farklı hesapdan birbirlerini savunuyorlar a
ben sunucunun kurucusuyum dostum discord ismim de owner

foruma kayıtlıyım fakat kullanmıyorum forumda ortağım olan lesuno ilgileniyor

sunucum hakkında böyle bir karalama kampanyası yapılıyor türeme falan dediğiniz kelimeler hoş kelimeler değil burda kendimizi savunuyoruz

Hayır tüm ürünler bizden centralware 2 güne kadar resell verir misiniz x ürününü y ürününü diyerek yanımızda geziyordu vouches atilan tüm ürün keylerini biz verdik zaten ve keylere hiçbir şekilde delete atilmadi

Centralware/tero önce divine software satın almak isteyip kartla ödemeyi kabul etmeyince (babasının kartı sözde) sesten çıktı evelsi gün tekrar sese gelip sizin siteden kart geçsem bana ibandan atsan komisyon versem olur mu diye sordu dedim hayır ve bundan sonra biraz düşünüp cc olacagini dusunduk kendi parasini karttan gecip neden komisyon vermek ister bi insan konumuz tabikide bu değil
İsmi geçen Can adlı kişiye 4 gündür flashi nerden bulup satın alıp rufustan isoya yazdirmasina kadar en inceye ayrintiya kadar yardim ettik ve bu kişi gidip başka yere vouches atınca sinirlerim tepeme bindi keyler delete yazdim (girip keyleri deneyebilir) centralwarede herhalde bu anı bekliyormuş yanimizfa 1 hafta staff olduktan sonra kendisinin server açabilceğini düşündü açtı ama biraz yanlış adımlardan ilerliyor çok durmaz buralarda dediğimiz gibi kimsenin keyine delete atilmadi kimseyi dolandırmadık
Delete attığını soylemıssın, ne yapacaktı vouhunu mu silecekti :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt