Divine üyelerinden birisiyin konuya açıklık getirmek için yazdim centralware/tero adlı kişi sunucumda bi çoğu kişiye mesaj atip arkandan konuşuyor vs. Yaziyor (kendisi eski staffimiz) çekemediği konular var sanirim kendisi 70k ya sw yi alirim kart geciyor mu diyen biri sese gelip siteden ödeme yapayim bana ibandan at burdan akliniza neler geliyo tahmin edebiliyorum ama konumuz bu değil. Kimsenin keyine delete atilmamis giriş yapsalar anlicaklar kimse dolandırılmadı şahsı geçen 13 yada 16 yasindaki kardeşimize keyide verildi hiç bir dolandiricilik bulunmamakta kuru iftira sadeceSen kimsin bacı
sadece okuyorumOrtalık 56
iki bucuk atıyor etrafOrtalık 56
İlk önce kim oldugunu bilmiyorum fake hesaptan yazma can benim çok yakın arkadaşımdır benden ürün satın alma sebebi borcum vardı onun yerine verdim oda vouch kanalına attı sen pespe söven bir karakterde insansın Canery evine ihbar geçicem diyerek stafflarına söylemişsin senin dediğin eski staffın adamlar bütün herşeyinizi döküyor güzel bir forum hazırlatıp attırıcağım fakat annesi babası olmayan bir çocukla dalga geçip Canery sırf çocuk yayıncı başvuru attı diye keyini iptal eden siz değilmiydiniz bütün herşeyinizi dökmeye başlıyacağım az daha sabredin bu durum yanınıza kalmayacakbizim yetkilimizken ısrarla bize sitenizden kartla ödeme yapayım bana ibandan gönder babam galerici ibandan gönderemiyorum diye cc geçmeye çalışan bir çocuksun
elinde ne kadar ss varsa foruma dök hodri meydan
pespe küfür ettik diye beni tehdit eden pespe panelinizi kapattırıcam diye dolanan bir çocuksun. Burda bizi seven sevmeyen onlarca sunucu vardır aynı şekilde bizimde sevip sevmediğimiz ama hiç bir zaman rakip bir sunucudan üye çaldık ne de onlarda bizden çaldı
bu ortamda yeni olduğun için bilmiyorsun. Karşındaki sunucuyu ne kadar sev ya da sevme hiç bir zaman yayıncısı, müşterisine dmden yazılıp kendi sunucuna çekmeye çalışılmaz bu yasak bile olsa ayıp bir harakettir tabii ki sen bilmediğin için yapıyorsun yeni olmana yoruyorum bu durumu
kendin o kadar pis bir insansın ki bizi de aynı şekilde sanıyorsun kendin yetkili olduğundan beri elimde canerynin infosu var canerynin infosu var şeklinde dolanıp durdun.
Canery ile ne kadar rakip de olsak sana böyle işlerle uğraşmadığımızı belirtmeme rağmen bunu ısrarla söyledin hatta canerynin sitesinde whattsap destek hattı var ordan aldım diye bir yalan uydurdun bize ss olarak ilettin canerye de yazmışsın belki canery hatırlıyordur ss in tam içeriğini hatırlamıyorum
küfürde ederim demişŞikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : @lesuno
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : Hiç bir sebep yokken keyim silindi ve bana(başka yere vouch atmışım )
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : 17.12.2024
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : Konuya gitmek için tıkla.
Merhaba,
Son zamanlarda birden fazla kaynağından oyun hileleri ve spoofer yazılımları temin etmeye çalıştım. Ancak, maalesef bir süre sonra key’imin iptal edilmesi gibi bir sorunla karşılaştım.
Durum şu şekilde:
Divine denen elemanlardan sınırsız spoofer satın aldım, ancak başka bir satıcıdan farklı bir hile satın aldığım için, hesabımda key iptali sorunuyla karşılaştım.
Şaka gibi bir durum, başak biryerden hile satın aldım diye keyimin silinmesi xD.
Burada da arkadaş cevap vermiyor...
DD xD
Hile ya da spoofer kullanmak isteyen bir oyuncunun, hangi yazılımı kullandığından bağımsız olarak böyle bir sorunla karşılaşması son derece hayal kırıklığı yaratıcıdır.
Şikayetim ve taleplerim:
İade talep ediyorum, bana yapılan bu saçmalık ve saygısızlık'tan dolayı onlarla daha muhatap olmak istemiyorum ve bu adamları kimseye onermıyorum.
Umarım forumdaki diğer üyeler de bu konuyla ilgili yaşadıkları deneyimleri paylaşır ve hep birlikte bu soruna çözüm bulabiliriz.
Teşekkürler.