MBMSoftware
Normal Üye
- İletişim
bir yerden de eksik kal boooluuumm , lesuno dedim mi olaya koşarak giriyonVermesi gerektiği olup key verdiğini biliyorum, satın almasa senı ne kadar ılgılendırır
bir yerden de eksik kal boooluuumm , lesuno dedim mi olaya koşarak giriyonVermesi gerektiği olup key verdiğini biliyorum, satın almasa senı ne kadar ılgılendırır
Aktif herseyi varken 2x 3 ürünü alması (spoofu lifetime zaten) ne kadar mantikli ?Vermesi gerektiği olup key verdiğini biliyorum, satın almasa senı ne kadar ılgılendırır
Aktif herseyi varken 2x 3 ürünü alması (spoofu lifetime zaten) ne kadar mantikli ?
benim gibi evinde 5 adet dizili bilgisayarı varsa normal bence.Aktif herseyi varken 2x 3 ürünü alması (spoofu lifetime zaten) ne kadar mantikli ?
Centralwarenin teroix olmadıgını iddia edenler discord üzerinden kanıtları atabilirim.Aktif herseyi varken 2x 3 ürünü alması (spoofu lifetime zaten) ne kadar
Hayır diyorsun ya cok yakin arkadasim vs. Madem arkadasin sen bizim servermizda staffken neden ilgilenmedin ? Onuda geçtim senin serverina attigi vouchesi tipa tip aynisini 5 gün önce bizim servera atmis yani vouchesin fake olduğu kesin bu net bilgi fake vouches kasıp milleti scamlemeye çalışmıycağın ne malum ? Neden fake vocuhes kasar ki bi insan komik adama verdiğim teknik destek gün sayisi senin serverinin acilis zamanindan fazla komik staff seniİyice valla konuyu saptırmaya başladı
1.Sizin sunucunuzdan aldıysa ürünü tabikide yardımcı olucaksınız
Usbyi nerden bulcagini bilmeyip 5 tane pc dizmesi bence olabilitesi yüksekbenim gibi evinde 5 adet dizili bilgisayarı varsa normal bence.
Buraya atCentralwarenin teroix olmadıgını iddia edenler discord üzerinden kanıtları atabilirim.
OO ismailimde geldi tamam eksik knave kaldı o da gelsin tamamKonuya giriyorum hep yeni hesap hespide 5 6 gönderme noluyor yeni hesap açıp cevapmı veriliyor