Serverin 2 gündur var ben adama 4 gün teknik destek verdim madem yakın arkadaşın yanimizda staffken sen neden ilgilenmedin ? Adam 1hafta önce bizim serverimizda paylastigi ayni fotoyu senin serverinda paylasiyo .KANKAM KEYİNİ SİLMEDİYSEN NEDEN ADAMA ÖYLE MESAJ ATIYOSUN SEN ŞAKAMISIN
Farkli bise satsan neyse dicem biz ne satiyosak resell isteyip sonra panel almissin.
Bir kişi ayni 3ürünü 2 defa satin alsin bitane farkli biseyin olsa neyse dicem alabilir eyvallah bize attigi ss lerin aynisini atmis ve diyorum ki adam zaten lifetime almis herseyi ? 3 ürünü tekrar neden satin alsin ?
Herşeyi derken spooferlar sadece hileyi 1haftalık almıştı ve keyi activate gozukuyor hala?Serverin 2 gündur var ben adama 4 gün teknik destek verdim madem yakın arkadaşın yanimizda staffken sen neden ilgilenmedin ? Adam 1hafta önce bizim serverimizda paylastigi ayni fotoyu senin serverinda paylasiyo .
Farkli bise satsan neyse dicem biz ne satiyosak resell isteyip sonra panel almissin.
Bir kişi ayni 3ürünü 2 defa satin alsin bitane farkli biseyin olsa neyse dicem alabilir eyvallah bize attigi ss lerin aynisini atmis ve diyorum ki adam zaten lifetime almis herseyi ? 3 ürünü tekrar neden satin alsin ?