Çözüldü Divine Dolandırıcılık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Centralwarenin teroix olduguna inanmayanlar için.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Hayır diyorsun ya cok yakin arkadasim vs. Madem arkadasin sen bizim servermizda staffken neden ilgilenmedin ? Onuda geçtim senin serverina attigi vouchesi tipa tip aynisini 5 gün önce bizim servera atmis yani vouchesin fake olduğu kesin bu net bilgi fake vouches kasıp milleti scamlemeye çalışmıycağın ne malum ? Neden fake vocuhes kasar ki bi insan komik adama verdiğim teknik destek gün sayisi senin serverinin acilis zamanindan fazla komik staff seni

Usbyi nerden bulcagini bilmeyip 5 tane pc dizmesi bence olabilitesi yüksek
Sen neyin kanıtını istiyorsun şuanda burdaki sorun benim onla yakın arkadaş olmamı hadi ben onla arkadaş değildim çocukla herzaman konuştugumuza ragmen hadi ben değildim sizin dcden ürün alan biri beni görüp dcmden ürün alınca keyini delete atmışsınız gibi düşünün hayır şunu anlamadım sizden ürün alan biri başka yerden ürün alamıyormu?

Ortağımız lesuno cg yi aktif kullaniyor adımıza iftira gelince bizde açalim bi hesap dedik :)
Ben sizin sahibi olduğunuzu bilmiyorum özellikle o ben ownerim denen elemanı cgde koydugu ismini hayatımda hiç duymadım naptınız fake hesaptan üste çıkmayamı çalışıyosunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt