Craftrise RAC Update

sesimi herkes bilir aynı şekilde tüm herkesin yanında açtım emin ol duysan 14 mü eline verdiğim 14aylık çocukmu anlarsın hanımefendi
yaw isimleri deiştirmekten başka hiç bi bilgin yok millete sallayıp durma şurda ban yicen şimdi sen üzülücen

Nerde İsim Değiştiğimi Göster Paster Diyosunuz Kaç Clientte İnvMove (kendisine ait) NoSlow (kendisine ait) Kaç Clientte Multi Var İsterseniz Kodun İmportlarını Atıyım Görün

yaw isimleri deiştirmekten başka hiç bi bilgin yok millete sallayıp durma şurda ban yicen şimdi sen üzülücen
sal sal sesini duydum zaten çocuğun teki şimdi sesimi herkez bilir diyor aylar önce sesini direk açtı şimdi ses değiştirme programı öğrenmiş ratcının teki fazla uğraşma sende istersen

gel ses

+ ekran kaydı açıyım ses değiştirme varmı görürüz

kendisi jar loadı hile sanıyodu bana yalvarıyordu build öğret diye (cg ye kayıt edende bendim aklımı seveyim)
ahshashashahhsahhshas 2022 hesabım duruyordu 2020 yılında kurulmuş bir hesapla çok çok önceden tartıştığım için ban yemiştim aklını sevde kafana bilgi yağsın biraz waspdan hollyden mozartlar yapma

bilen çıkarır automapper yaptım class çekiyo du onlarıda düzelttim ama bağlamayadım.
la merlin sen harbiden ilgi arıyorsun insanların işine karışmasana kardeşim yapan yapar yapamayanda yapmaz

var zaten köle ama hiç bir zaman sahip olamayacaksın
image.png

lucilleden başka hiç bir client çıkmaz emin ol
groax online. eline sağlık @GR0AX

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Herhangi bir şey değişeceğini düşünmüyorum göz boyamak için yapılmış bir güncelleme

Fakat yine de pasteciler temizleneceği için az da olsa işe yarar

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt