Craftrise RAC Update

la merlin sen harbiden ilgi arıyorsun insanların işine karışmasana kardeşim yapan yapar yapamayanda yapmaz

groax online. eline sağlık @GR0AX
groax mc saldı olm

Herhangi bir şey değişeceğini düşünmüyorum göz boyamak için yapılmış bir güncelleme

Fakat yine de pasteciler temizleneceği için az da olsa işe yarar
ne alaka kanka piyasada lucilleden başka hle yok şuan ne göz boyaması

bilen çıkarır automapper yaptım class çekiyo du onlarıda düzelttim ama bağlamayadım.
bi bok yapamassın kanka emin ol 🐒 💨

size gelin Crâck nedir onu anlatıyım belliki anlamadınız Crâck denilen mevzu karşı kişinin vermediği şeyi sen izinsiz almadan bir program ile buna Crâck denir ben zaten konu altında bahsetmişim obf yoktu diye sizin gibi beyni güzel arkadaşlarımız çözemedi makrit kendide dedi crackleyin src çekin geliştirin ben yapınca suç oluyo ama beyfendiler herkese köpek gibi dağıtılan vanadium.jar publandıkça paylaşılınca çok iyi Crâck oluyo siz kafayı uemişsiniz

2 haftayı bulur (bence)
yok

la merlin sen harbiden ilgi arıyorsun insanların işine karışmasana kardeşim yapan yapar yapamayanda yapmaz

groax online. eline sağlık @GR0AX
Yok KK Ben İlgi İstemiyorum Ben Kendimde Dedin AutoMapper Yaptım Bağlayamadım Ama Diğerleri Öyle Değil Ortalama 2 Gün Önce Metalix De Bir Diyalog Geçti Senle Benim Aramda Sana Uzun Zamandır Neden Sesimin Çıkmamasını Söyledim Orda Dedem Vefat Etti Adam Geldi Bir Sonraki Günün Sabahı Dedeme Ölülerime Küfür Etti Ama Suç Kimde Tekrar Merlinde Neden Bende Sizi Anlamıyorum.

https://cheatglobal.com/konu/craftri-se-8-4k-log.60947/#post-1126582 Gidin Bu Linkte Float Diye Eleman Var İlk Kez Gördüm Gördüğüm Gibi Laf Sallıyo Orda Koskocaman Priv Değildir Bana Ait Değildir Tg Den Bir Apiden Çektim Gene Laf Yiyorum

https://cheatglobal.com/konu/hayat-nasil-gidiyor-beyler.58853/ Bu Konuda Örnek Muah Diye Eleman Geldi Bu Sensin Dedi Yan Hesapla Gelme Dedi Tek 1 Yan Hesabım Vardır Oda @flackreal

Son düzenleme:
blok oyunu tartışma bölümü değil bura gidin dramanızı başka yerde yapın

DLL'ler fixlenmiş sanırım açmaya çalışınca oyun kapanıyor

bi bok yapamassın kanka emin ol 🐒 💨

yok
kankam jar loadsız mapper bile yapamıyonuz ne anlatıyosun :redkitkovboy: ondan groax so yu bıraktı büyük ihtimalle

jar loadlayamasam bile ben c++ ile hilemi geliştirirm benlik bi sorun yaratmaz

kankam jar loadsız mapper bile yapamıyonuz ne anlatıyosun :redkitkovboy: ondan groax so yu bıraktı büyük ihtimalle

jar loadlayamasam bile ben c++ ile hilemi geliştirirm benlik bi sorun yaratmaz
yo soda para yok 2 tane çoluk çocuk eğlenecek diye niye açık tutsun sence yapamadığından mı rac update geldiği gibi çıkarttı update gelmeden önce çıkartmayı bilmiyomuydu konuda bi bok bilmiyon sadece teori üretip duruyon gezersin artık chams + aimbot ile 🐵

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt