bilen çıkarır automapper yaptım class çekiyo du onlarıda düzelttim ama bağlamayadım.var zaten köle ama hiç bir zaman sahip olamayacaksın
lucilleden başka hiç bir client çıkmaz emin ol
bilen çıkarır automapper yaptım class çekiyo du onlarıda düzelttim ama bağlamayadım.var zaten köle ama hiç bir zaman sahip olamayacaksın
bari cs2 iconundaki adami silseydin.var zaten köle ama hiç bir zaman sahip olamayacaksın
bak cs kafasına şey koy rakun koy çok iyi dururvar zaten köle ama hiç bir zaman sahip olamayacaksın
arkadaş step client kullanıyordu sakin.daha çıkmadı free istiyonuz bide dalga mı geçiyonuz çok alışmışsınız beleşe siz
bilen çıkarır automapper yaptım class çekiyo du onlarıda düzelttim ama bağlamayadım.
onlar class la kardeşim onlar düzeltildide işte senin gibi salaklar alperenle yapıyo
9k mapping mi
kardeşim obfsiz şeyi javadecompiler.com'dan çevirip "Crâck" diye paylaşınca ne hissettionlar class la kardeşim onlar düzeltildide işte senin gibi salaklar alperenle yapıyo
size gelin Crâck nedir onu anlatıyım belliki anlamadınız Crâck denilen mevzu karşı kişinin vermediği şeyi sen izinsiz almadan bir program ile buna Crâck denir ben zaten konu altında bahsetmişim obf yoktu diye sizin gibi beyni güzel arkadaşlarımız çözemedi makrit kendide dedi crackleyin src çekin geliştirin ben yapınca suç oluyo ama beyfendiler herkese köpek gibi dağıtılan vanadium.jar publandıkça paylaşılınca çok iyi Crâck oluyo siz kafayı uemişsinizkardeşim obfsiz şeyi javadecompiler.com'dan çevirip "Crâck" diye paylaşınca ne hissetti
2 haftayı bulur (bence)ne zmn çıkarcanız la