Craftrise RAC Update

size gelin Crâck nedir onu anlatıyım belliki anlamadınız Crâck denilen mevzu karşı kişinin vermediği şeyi sen izinsiz almadan bir program ile buna Crâck denir ben zaten konu altında bahsetmişim obf yoktu diye sizin gibi beyni güzel arkadaşlarımız çözemedi makrit kendide dedi crackleyin src çekin geliştirin ben yapınca suç oluyo ama beyfendiler herkese köpek gibi dağıtılan vanadium.jar publandıkça paylaşılınca çok iyi Crâck oluyo siz kafayı uemişsiniz

2 haftayı bulur (bence)
sıkılıyoz be inş 2 hafta sürmez

düzeltip cektigin mappingleri atsana :eek:
beyfendi alabrostan rica et ondada vardı verdiydim senin gibi işsiz değilim (geçen 8 saat ij de olduğunu görünce pc kapattım)

size gelin vicho yuda anlatıyım vicho cahilini çok iyi tanırım chester opensrc verdiydi ona rat var exede dediydi (open src ye exe dediydi) şimdi sallamadığı kişi kalmadı wentradan tut metalix metalixden tut lucille lucilleden tut neptune bunun gibi kişilerin sallamaktan başka icraati olmaz holly disablere rac bayıltılıyo yazıyo kendini Allah sanıyo qweqweqwe kişi dedimde client anlamında

dedi ve holly pastesiyle kendisini peygamber sanmaya devam etti
bunu hangi yanlış bilgiye dayanarak söylüyorsun gram bilmiyorum yalnız dm engeli açtım ve dmni kalıcı susturdum sen 5nfaz videoları atmaya devam et

beyfendi alabrostan rica et ondada vardı verdiydim senin gibi işsiz değilim (geçen 8 saat ij de olduğunu görünce pc kapattım)

size gelin vicho yuda anlatıyım vicho cahilini çok iyi tanırım chester opensrc verdiydi ona rat var exede dediydi (open src ye exe dediydi) şimdi sallamadığı kişi kalmadı wentradan tut metalix metalixden tut lucille lucilleden tut neptune bunun gibi kişilerin sallamaktan başka icraati olmaz holly disablere rac bayıltılıyo yazıyo kendini Allah sanıyo qweqweqwe kişi dedimde client anlamında
metalix wentra veya lucilleye ne zaman salladım ne diyorsun sen seni yaşatmam dostum ya ss at yada yok ol karşımdan

bunu hangi yanlış bilgiye dayanarak söylüyorsun gram bilmiyorum yalnız dm engeli açtım ve dmni kalıcı susturdum sen 5nfaz videoları atmaya devam et

metalix wentra veya lucilleye ne zaman salladım ne diyorsun sen seni yaşatmam dostum ya ss at yada yok ol karşımdan
yaşatma la beni bir hele 7 sülaleni nasıl yaşatcam gör bakıyım yok ol dediğin kişi karşına çıkınca korkup kaçarsan kafana röveşeta çekerim

Bos Bosuna Sadece Yaziyorsunuz.
Isini Iyi Bilenler Yapip Kanitlariyla Gosteriyor. Bilmeyenlerde Sallamaya Devam Ediyor.

Sadece Bos Bosuna Konuda Etkilesim Kasiyorsunuz Malesefki

yaşatma la beni bir hele 7 sülaleni nasıl yaşatcam gör bakıyım yok ol dediğin kişi karşına çıkınca korkup kaçarsan kafana röveşeta çekerim
kimle muhattap olduğunu bil saygı çerçevesini bozma seste mikrofonunu açtığında zaten yaşının küçük olduğunu yani 14ü bile geçmediğini anladım 18 yaşındaki birisiyle kafa tutma zaten senin rat dışında birşeye ilgin yok

sesimi herkes bilir aynı şekilde tüm herkesin yanında açtım emin ol duysan 14 mü eline verdiğim 14aylık çocukmu anlarsın hanımefendi

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt