Craftrise Hile Nasıl Yapılır

Eline sağlık bir şeyler yazmışsın küçük dostum, ancak sanki odadaki fili işaret ediyorsun biraz ne dersin? Forumda boş yere post açmanın yasak olmasıyla ilgili bir kural olduğunu sanmıyorum; yine de, bir dahakine parmaklarını yormamanı tavsiye ederim. İyi hacklemeler.
off abim be noktayı koymuş helal olsunn

bekle bi ss geliyor

tanıdık geldimi bu sahne

Son düzenleme:
1. METHOD - YADA METHOD FİXER GİBİ BİŞEYE İHTİYACINIZ VAR METHOD FİXERDEN KASTIM UNHOOK GİBİ BİŞEY

YA DİREK UD Bİ METHOD LAZIM YADA METHOD FİXER METHOD FİXER YAPARSANIZ DAHA KOLAY OLUR İŞİNİZ AMA ŞUAN FİX DİYE HATIRLIYORUM

2. MAPPING mappingler mesela net/minecraft package'ının cr de craftrise/ olmasıdır yani remaplenmiş package + class ların minecraft karşılığı olarak düşünebilirsiniz normalde encryptli olan classlardaki fieldleri metohldarı karşılaştırıp bulunuyor

3. SEÇİM METHODUNUZ JARLOAD I DESTEKLIYORSA(DESTEKDEN KASTIM CALLMETHOD DESTEKLIYORMU VB) JARLOAD YAPARSINIZ AMA DESTEKLEMIYORSA JNI ILE FIND CLASS ATARAK YAPARSINIZ

4. CALLMETHOD DESTEKLESE BILE DUZ CLASSLOADER KULLANAMAZSINIZ CR KENDI CLASSLOADERINI KULLANIYOR ONUN MAPPINIGINI ÇEKİP ONU KULLANMANIZ GEREKİR

5. HİLE BASENİZ HAZIR. DEVAMI SİZE KALMIŞ BURDA SİZE BİLGİ VERMEK İSTEMİŞTİM İNŞ BAN YEMEM
hemen yaptım aga bansız hemde eqwqeqweqwqeweqw

olay yapmaksa bende yapabiliyorumda gel yapalım diyeceğim sonra bi bakacağız negy e 100 tane mesaj gitmiş methoddd yap
ya kanka çok boş şeyler konuşuyorsun o ssi görünce daha boşş olduğunu şimdi hatırladım bencede sen git yat uyu sütün iç aklına belki bir fikir gelir ondan sonra craftriseda hile yapmaya başlayabilirsin

sizinle konuşmak ve görüşmek çok hoş minik arap ve minik rakuncuklarım..

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt