anlatayım şuan methodumu kendim kodluyorum callmethod fonksiyonu hariç her fonksiyon ekli callmethodu yapacağım en kısa süredeher neyse boş yapmada laf döndürmeye çalışma vasıfsız anlat neler yapabiliyorsun craftrisede hilede göremiyorum seni??? discordunu göremiyorumm?? where is harukkim???
AAA wuplish sandalye bey de burdayaw xateme laf etmesene kardeşim
kral reach hilesi yapıp şuraya hayrına atsana1. METHOD - YADA METHOD FİXER GİBİ BİŞEYE İHTİYACINIZ VAR METHOD FİXERDEN KASTIM UNHOOK GİBİ BİŞEY
YA DİREK UD Bİ METHOD LAZIM YADA METHOD FİXER METHOD FİXER YAPARSANIZ DAHA KOLAY OLUR İŞİNİZ AMA ŞUAN FİX DİYE HATIRLIYORUM
2. MAPPING mappingler mesela net/minecraft package'ının cr de craftrise/ olmasıdır yani remaplenmiş package + class ların minecraft karşılığı olarak düşünebilirsiniz normalde encryptli olan classlardaki fieldleri metohldarı karşılaştırıp bulunuyor
3. SEÇİM METHODUNUZ JARLOAD I DESTEKLIYORSA(DESTEKDEN KASTIM CALLMETHOD DESTEKLIYORMU VB) JARLOAD YAPARSINIZ AMA DESTEKLEMIYORSA JNI ILE FIND CLASS ATARAK YAPARSINIZ
4. CALLMETHOD DESTEKLESE BILE DUZ CLASSLOADER KULLANAMAZSINIZ CR KENDI CLASSLOADERINI KULLANIYOR ONUN MAPPINIGINI ÇEKİP ONU KULLANMANIZ GEREKİR
5. HİLE BASENİZ HAZIR. DEVAMI SİZE KALMIŞ BURDA SİZE BİLGİ VERMEK İSTEMİŞTİM İNŞ BAN YEMEM
aynen kanak notepad.exe kanakabudik bir konu açmışsın CrAfTrİsE hİlE nAsıL YaPıLıR gram bir bilgi kattıgın yok (kendi çapındada bir bilgin yok)
kodlamaya devam et negy craftriseye yardım ediyor bir yandan zaten ASLKFMSALFSALKFLKSADFSADanlatayım şuan methodumu kendim kodluyorum callmethod fonksiyonu hariç her fonksiyon ekli callmethodu yapacağım en kısa sürede
AAA wuplish sandalye bey de burda
bende öyle bi video vardı
bu iyiydiaynen kanak notepad.exe kanak
istesek minhook'u notepad.exe içindede yapmaya bilirdik? (ne işse o zamanlar herkes artic'in patlamış base kullanıyordu)aynen kanak notepad.exe kanak
etsin ? umrumda olurmukodlamaya devam et negy craftriseye yardım ediyor bir yandan zaten ASLKFMSALFSALKFLKSADFSAD
ne işse wuplish negy gelene kadar hile yapcam yapcam diyip bi bok yapamıyordu negy gelince bi anda hile yapar olduistesek minhook'u notepad.exe içindede yapmaya bilirdik? (ne işse o zamanlar herkes artic'in patlamış base kullanıyordu)