o sıra crnin uykuya dalmış developerlarıben size ilham vermeye attım kendim yapabiliyorum zaten vulcan dcsinde hergün farklı bi devlogla
hemendemi abe ordan bana bi reach abe
o sıra crnin uykuya dalmış developerlarıben size ilham vermeye attım kendim yapabiliyorum zaten vulcan dcsinde hergün farklı bi devlogla
hemendemi abe ordan bana bi reach abe
aimbot + clicker'i yapıp aura diye insanlara veren kodlama bilmeyen çocuk değilmisin?arap degilim. tanımıyorum ama rakun tanıdık
değilim inanmıyorsan onlar olmadığıma profilimden anlaya bilirsin grubu bulup.aimbot + clicker'i yapıp aura diye insanlara veren kodlama bilmeyen çocuk değilmisin?
yada discorddan ekleyip oradan görebilirim kim olduğunudeğilim inanmıyorsan onlar olmadığıma profilimden anlaya bilirsin grubu bulup.
benim kaybedecek hiçbişeyim yok
göremezsin ama gel ekle avezl tanıyabiliyorsanyada discorddan ekleyip oradan görebilirim kim olduğunu
ben 6 senelik aşkı kaybetmiş insanım sen bana bu lafı söyleyemeyezsingöremezsin ama gel ekle avezl tanıyabiliyorsan
Kaybedecek bişeyi kalmamış birisiyim beni bulmak için bişeyini kaybetmen gerekli.
Bro, bak sana bir önceki yorumda kibarca attığın postun ne kadar saçma ve gereksiz olduğundan bahsettim; okumaya bile tenezzül etmemişsin. Gelmiş, yorumlarda milletle kedi köpek gibi kavga ediyorsunuz hâlâ. Sene olmuş 2025, hâlâ "method method" diye gezen bir malsın. Bilgisayarında kaç kere IDA Pro ve ReClass kullandın? Gelmiş burada reverse engineer triplerine falan giriyorsun. Siz hakikaten adam olmazsınız.göremezsin ama gel ekle avezl tanıyabiliyorsan
Kaybedecek bişeyi kalmamış birisiyim beni bulmak için bişeyini kaybetmen gerekli.
reverse enginerim demedim ? okudum da cevap vermeye gerek duymadım.Bro, bak sana bir önceki yorumda kibarca attığın postun ne kadar saçma ve gereksiz olduğundan bahsettim; okumaya bile tenezzül etmemişsin. Gelmiş, yorumlarda milletle kedi köpek gibi kavga ediyorsunuz hâlâ. Sene olmuş 2025, hâlâ "method method" diye gezen bir malsın. Bilgisayarında kaç kere IDA Pro ve ReClass kullandın? Gelmiş burada reverse engineer triplerine falan giriyorsun. Siz hakikaten adam olmazsınız.
Hani "ilgi duyuyor hack işlerine falan" diye düşünüp insan gibi yorum atıyorum, elemanın tipe bak ya. Neden azıcık olgunlaşıp insanlarla insan gibi diyalog kurup kendine bir şeyler katmaya çalışmak yerine boş boş kavga ediyorsunuz? Mal mısınız oğlum siz? Kaybedecek hiçbir şeyim kalmamış bir insanım falan çok ilginç yani. Neleri kaybedebileceğini ancak kaybetmenin eşiğine geldiğinde anlarsın. Şu kadar aklı bi karış havada gezip de insanların nasıl sana tahammül ettiğini aklım almıyor. Esenlikler.
daha çok komik üzüldüm adına ama daha acı şeyler var. aşk tek acı degildirben 6 senelik aşkı kaybetmiş insanım sen bana bu lafı söyleyemeyezsin
kavga etmeye gelmedim adam beni kötülemeyi denedi kendi yanlış okudu diyeBro, bak sana bir önceki yorumda kibarca attığın postun ne kadar saçma ve gereksiz olduğundan bahsettim; okumaya bile tenezzül etmemişsin. Gelmiş, yorumlarda milletle kedi köpek gibi kavga ediyorsunuz hâlâ. Sene olmuş 2025, hâlâ "method method" diye gezen bir malsın. Bilgisayarında kaç kere IDA Pro ve ReClass kullandın? Gelmiş burada reverse engineer triplerine falan giriyorsun. Siz hakikaten adam olmazsınız.
Hani "ilgi duyuyor hack işlerine falan" diye düşünüp insan gibi yorum atıyorum, elemanın tipe bak ya. Neden azıcık olgunlaşıp insanlarla insan gibi diyalog kurup kendine bir şeyler katmaya çalışmak yerine boş boş kavga ediyorsunuz? Mal mısınız oğlum siz? Kaybedecek hiçbir şeyim kalmamış bir insanım falan çok ilginç yani. Neleri kaybedebileceğini ancak kaybetmenin eşiğine geldiğinde anlarsın. Şu kadar aklı bi karış havada gezip de insanların nasıl sana tahammül ettiğini aklım almıyor. Esenlikler.
Sen bu kafayla fazla yaşamazsın haydi bana müsaadereverse enginerim demedim ? okudum da cevap vermeye gerek duymadım.
daha çok komik üzüldüm adına ama daha acı şeyler var. aşk tek acı degildir