kanka ona bakarsan negyde tek kişi ayrıca alperen gibiysen bi ***** yapamazsın farkına var zamanında wentrayı crackleyip paylaştı negy seni kıyaslayamayız çünkü kıyaslanacak bi tarafın yokki kıyaslayayım yaptığımız icraatlere bakta konuşvulcanda ss var zaten ve eksiğimide söyledim vulcanda yavaş yavaş yapıyorum.
4 kişi değilim tek başımayım haberiniz olsun. ve crye kullandığım yönetemi overdose iletmeyi denedi fixletemedi kedi beye
oyundan ssi bende atarım sorun degil cr istediği şeyi yapsın beni diğerleri ile kıyaslaman komik eski dost. wuplish ile neden ayrıldın bunuda sormayı unuttum
daha düne kadar methodumda get field value yoktu kendim yaptım alperene sorabilirsin kaç deneme ile yaptım nası yaptım vb diye
ben westy-alperen-wuplish-overdose-envies degilim. ben sadece kendimim vulcandaki 2 kurucu 1 tanesini yakın zaman önce kaybettik diğeri aktif. ama bana katkısı yok.
komikkanka ona bakarsan negyde tek kişi ayrıca alperen gibiysen bi ***** yapamazsın farkına var zamanında wentrayı crackleyip paylaştı negy seni kıyaslayamayız çünkü kıyaslanacak bi tarafın yokki kıyaslayayım yaptığımız icraatlere bakta konuş
niye mesajını değiştiriyorsun ayıp değil mi negynin geçmişini senden daha iyi biliyorum emin olabilirsin ayrıca komik olan senin yaptığın bu konuşmalar
biliyorsun ? negynin kaç yıllık arkadaşısın ?niye mesajını değiştiriyorsun ayıp değil mi negynin geçmişini senden daha iyi biliyorum emin olabilirsin ayrıca komik olan senin yaptığın bu konuşmalar
yani 13 yaşındasın ? ilk okul WQEWQEWQEWQ8 senelik arkadaşıyım ilkokuldan beri tanıyorum
kanka görüşmediğimiz yılları saymıyorum ama sen bilirisnyani 13 yaşındasın ? ilk okul WQEWQEWQEWQ
WQEWQEWQEWQEWQ
AYNEN QWEWQEWQEWQEWQEWQEWQEWQEQkanka görüşmediğimiz yılları saymıyorum ama sen bilirisn