Open Source ColorWare Crâcked by Kayra1337

kayra tam ufaklıksın yeminlen xd kendini birşey sanıyosun forumdaki reverserlere özeniyorsun bari düzgün özen kullandığın kelimelere bak ağırlık = 0 ağırbaşlı ol biraz @R7flex yanaşmaya çalışma bu kadar gereksizsin ben anlamıyorum @R7flex eskiden böyle çoluk çocukla takılmazdı daha ağır adamlarla takılırdı şimdi çoluk çocuğun yanında oluyor anlamıyorum hocam yapmayın bu tür insanlarla iletişim bile kurmanız piskolojik olarak sizi aşağı çeker lütfen.

@ColorWare forumda kimseye bulaşmayan kendi halinde satış yapan biri sırf prim için bu adama bulaşıyorsun gereksiz insansın be kayra adın yok sanın yok tanıyanın yok sevenin yok niye hala burdasınki.
2021 hesap önceki mesajlar ingilizce ve şimdiki mesajlar türkçe birileri logdan bulduğu hesaplardan yazıyor :kappasmiley:

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Bana bakın allahın ufaklık toplulukları. Hepinizin foruma katılım tarihi 2023-2024.

Laf etmeye çalıştığınız adamlar R7flex - LeftCaps - LOLSHAN - waryin - ColorWare bu işe yıllarını vermiş 2019-2020 yılından beri communityde bulunan isimler. Türkiye pazarına hükmeden, globali, hatta çini bile domine eden yazılımları pazarlayan ve üreten kişilerdir. CheatGlobal dışında tanındığınız bir platform yok, söz hakkınız yok, hile nedir bilmeyen tiplersiniz. CheatGlobal'de tanınıyorsunuz dersem çokta sevinmeyin burda bile tam olarak tanınmıyorsunuz. Hadi uzayın kumda oynayın.
colorware bile bu kadar aglamadı sen herhalde kumda reverserleri yalıyosun?

Bana bakın allahın ufaklık toplulukları. Hepinizin foruma katılım tarihi 2023-2024.

Laf etmeye çalıştığınız adamlar R7flex - LeftCaps - LOLSHAN - waryin - ColorWare bu işe yıllarını vermiş 2019-2020 yılından beri communityde bulunan isimler. Türkiye pazarına hükmeden, globali, hatta çini bile domine eden yazılımları pazarlayan ve üreten kişilerdir. CheatGlobal dışında tanındığınız bir platform yok, söz hakkınız yok, hile nedir bilmeyen tiplersiniz. CheatGlobal'de tanınıyorsunuz dersem çokta sevinmeyin burda bile tam olarak tanınmıyorsunuz. Hadi uzayın kumda oynayın.
Left abimdir getir abi çek deseler çekerim r7flex arkadaşıdır benimde dostumdur lolshan en çok korktuğum kişidir babamdan çok korkarım az daha zorlasa sertifika kıracak adam waryin tanımam colorware 300 tl etmeyecek seyi binlerce tlye keyauthla satan biridir ne diyebilirimki... Kimsin bilmiyorumda çok boş yapıyorsun.

kayra1337 nicki noname bi nick zaten kendimi forumlarda ifsa edecek birisi degilim r7flex ve colorware dısındakilere lafım yok zaten hepsi bilgili kişiler fakat colorware'ın binlerce liraya sattığı hileyi gordukten sonra saygımı yitirdim, r7flex de egoistin teki. Kendimi kimseyle kıyaslamıyorum kendi halimde kırıp paylaştığım loaderlar kime battı bilmem fakat ana hesaplarınızla gelemeyecek korkaklarsınız. Hadi eyvallah
Kayra ne anlatıyorsun olum özendiğin adamlara sallıyorsun şuan hangi özendiğin adam gereksiz bir hile paylaştı bugüne kadar tek tek sayalım:

R7flex: Clex ve FTASoftware kırdı. İkisi de düşmanı çünkü.
LeftCaps: Clex. Düşmanı çünkü.
LOLSHAN: CS2 piyasasında kırılamaz denen ve redditte bile konu olan CS2 hileleri paylaştı.

ColorWare kendi halinde takılan masum düzgün bir satıcıydı efendi gibide cevap yazmış zaten sen niye bulaşıyorsun bu insanlara senin derdin ne primmi?

Kayra ne anlatıyorsun olum özendiğin adamlara sallıyorsun şuan hangi özendiğin adam gereksiz bir hile paylaştı bugüne kadar tek tek sayalım:

R7flex: Clex ve FTASoftware kırdı. İkisi de düşmanı çünkü.
LeftCaps: Clex. Düşmanı çünkü.
LOLSHAN: CS2 piyasasında kırılamaz denen ve redditte bile konu olan CS2 hileleri paylaştı.

ColorWare kendi halinde takılan masum düzgün bir satıcıydı efendi gibide cevap yazmış zaten sen niye bulaşıyorsun bu insanlara senin derdin ne primmi?
R7flex kim ne de ona ozenıcem anlamadım leftcaps ve lolshan da ozenılecek adamlar zaten onlardan iyi oldugumu veya aynı sekıdle r7flexden iyi bir reverser oldugumu, daha cok reverse engineering bilgim oldugunu iddia ettigim hicbir yer yok. Kafanızda kurup kavga cıkartmaya calısan, sonrasında da reverserları yalamaya calısan yan hesaplarsınız.

image.png

image.png

Kim olduğun da belli zaten :D

R7flex kim ne de ona ozenıcem anlamadım leftcaps ve lolshan da ozenılecek adamlar zaten onlardan iyi oldugumu veya aynı sekıdle r7flexden iyi bir reverser oldugumu, daha cok reverse engineering bilgim oldugunu iddia ettigim hicbir yer yok. Kafanızda kurup kavga cıkartmaya calısan, sonrasında da reverserları yalamaya calısan yan hesaplarsınız.
Oglum sen niye full keyauth paylaşıyorsun paylaşsana Ghostyi çok bilgiliysen? Keyauth dediğin 2 üflediğinde kırılıyor zaten burdaki herkes kırar keyauthu sen niye her basit şeyi paylaşıp prim yapmaya çalışıyosun bunu soruyorum ?

Oglum sen niye full keyauth paylaşıyorsun paylaşsana Ghostyi çok bilgiliysen? Keyauth dediğin 2 üflediğinde kırılıyor zaten burdaki herkes kırar keyauthu sen niye her basit şeyi paylaşıp prim yapmaya çalışıyosun bunu soruyorum ?
Lan çok bilgiliyim mi dedim ben anlama sıkıntın mı var evladım tekrar okusana bi mesajlarımı

image.png

image.png

1000$ src satmaya devam :kappasmiley:

image.png

image.png

Az bile demiş sana kendini ne sanıyorsun la sen

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt