Open Source ColorWare Crâcked by Kayra1337

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
ilgini başka yerde ara
Ne ilgi alıcam oglum şaşırmışsın her eline geçen loaderi paylaşmaya çalışıyosun paylaştıklarında 5 para etse hepsi keyauth boş iş kendini birşey sanıyorsun bak bakalım özendiğin adamlar bu tür şeylere itimat ediyormu r7flex eline geçen her keyauthu paylaşıyormu bak bakalım bu yüzden kaybediyorsun sen işte :D

adamın ne cok hayranı var,ona özel laf etmek için hesap açıyorlar,bunlardan biride sensin sanırsam.Logdan hesap bulup giris yapmıs direkt kayraya sallamıs bak sen su allahin isine
yala yala biraz daha yalayın zaten sen ve 5-6 kişi dışında destekçisi yok ama özendiği adamlar dünyaya hitap ediyor bunu bilmiyor işte :D

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Ne ilgi alıcam oglum şaşırmışsın her eline geçen loaderi paylaşmaya çalışıyosun paylaştıklarında 5 para etse hepsi keyauth boş iş kendini birşey sanıyorsun bak bakalım özendiğin adamlar bu tür şeylere itimat ediyormu r7flex eline geçen her keyauthu paylaşıyormu bak bakalım bu yüzden kaybediyorsun sen işte :D
Ben reverser mıyım evladım? Reverser tagım olsa her şeyi paylaşmam zaten. Forum yararlansın diye kırdığım programları paylaşıyorum haterlarım yan hesaptan bana sallıyor :dDDDDDDDDDDDDDD

Hem r7flex kim de ona ozenicem anlayamadim

kayra tam ufaklıksın yeminlen xd kendini birşey sanıyosun forumdaki reverserlere özeniyorsun bari düzgün özen kullandığın kelimelere bak ağırlık = 0 ağırbaşlı ol biraz @R7flex yanaşmaya çalışma bu kadar gereksizsin ben anlamıyorum @R7flex eskiden böyle çoluk çocukla takılmazdı daha ağır adamlarla takılırdı şimdi çoluk çocuğun yanında oluyor anlamıyorum hocam yapmayın bu tür insanlarla iletişim bile kurmanız piskolojik olarak sizi aşağı çeker lütfen.

@ColorWare forumda kimseye bulaşmayan kendi halinde satış yapan biri sırf prim için bu adama bulaşıyorsun gereksiz insansın be kayra adın yok sanın yok tanıyanın yok sevenin yok niye hala burdasınki.
Pythonun babası kayradır seveni var sevdiği var prim mrim yok paste srcnin içinden geçti bug dolu zaten allahın varsa kes kardeşim ne acıtasyon yaptın keyauth kullanıyor adamlar parayla satıyorlar...

yala yala biraz daha yalayın zaten sen ve 5-6 kişi dışında destekçisi yok ama özendiği adamlar dünyaya hitap ediyor bunu bilmiyor işte :D
abi bu ne ağlamadır reflex reflex dilinde tüğ bitti bir tekde reflexi tanıyor zaten herhalde cahil

LDFÖKXCLXCLBÖMBCLSMSDCXZÇXCÇBDSLVMALİÖDLSÖMXCLVLİAÖD
Hayatında görmedigin kadar cevreye sahibim cg dısında adı sanı bilinmeyen lavukla mı karsılastırıyorsun benı azıcık erkeksen yaz discord - kayra1337new adam akilli konusalım ama bu sefer ana hesabın olsun he

yala ne demek,kendısı arkadasım çokta ıyı anlaşıyoruz yalama gibi bi derdim olsa 7/24 program atar kır derdim.Senin gibi biri ile arkadaslık etmek ıstemezdım,arkadaslarına acıyorum.Salladıgın kısı senin gibi asosyel ve 7/24 pc basından kalkmayan bir yağlı sısman olmadıgı ıcın bırcok arkadası var ve onu savunuyor sende buna yalama diyorsun.

Bana bakın allahın ufaklık toplulukları. Hepinizin foruma katılım tarihi 2023-2024.

Laf etmeye çalıştığınız adamlar R7flex - LeftCaps - LOLSHAN - waryin - ColorWare bu işe yıllarını vermiş 2019-2020 yılından beri communityde bulunan isimler. Türkiye pazarına hükmeden, globali, hatta çini bile domine eden yazılımları pazarlayan ve üreten kişilerdir. CheatGlobal dışında tanındığınız bir platform yok, söz hakkınız yok, hile nedir bilmeyen tiplersiniz. CheatGlobal'de tanınıyorsunuz dersem çokta sevinmeyin burda bile tam olarak tanınmıyorsunuz. Hadi uzayın kumda oynayın.

image.png

Status: Working (03.12.2024)

ColorWare Crâcked - Free Arduino Colorbot
Crâcked By Kayra1337
Supported OS: Windows 10 & 11
Supported CPU: Intel & AMD

- Açıklama -
Bazı kod satırları ve birçok bug düzeltildi, hala herhangi bir sorun var ise sorumluluk kabul etmiyorum.
Kullanmayı bilen kullanabilir veya geliştirebilir.
Babalar sözünü tutar.

- Satış Konusu -
https://cheatglobal.com/konu/valora...color-ware-aimbot-low-price-for-turkey.40761/

- Gereksinimler -
Arduino Leonardo
USB Hostshield

(Windows Defender'ı bu tool ile kapatmanız gerekiyor ve diğer bütün antivirüs yazılımlarını kapatmalı/kaldırmalısınız)
(Kurulu değilse kurmanız gerekiyor)
(Kurulu değilse kurmanız gerekiyor)

Videodaki şeyleri eksiksiz yaptığınız sürece bir problem çıkmayacaktır.
Kullanmasını bilen kişiler her türlü çalıştırabilecektir.

# NOT #

Hile bana ait değildir. Loader elime geçti ve crackleyip paylaştım. Herhangi bir ban durumunda veya sorunda sorumlu kişi ben değil, hilenin yapımcısıdır. İyi oyunlar

- İndir -

şifre: cheatglobal

emeğine sağlık dostinyo

Bana bakın allahın ufaklık toplulukları. Hepinizin foruma katılım tarihi 2023-2024.

Laf etmeye çalıştığınız adamlar R7flex - LeftCaps - LOLSHAN - waryin - ColorWare bu işe yıllarını vermiş 2019-2020 yılından beri communityde bulunan isimler. Türkiye pazarına hükmeden, globali, hatta çini bile domine eden yazılımları pazarlayan ve üreten kişilerdir. CheatGlobal dışında tanındığınız bir platform yok, söz hakkınız yok, hile nedir bilmeyen tiplersiniz. CheatGlobal'de tanınıyorsunuz dersem çokta sevinmeyin burda bile tam olarak tanınmıyorsunuz. Hadi uzayın kumda oynayın.
kayra1337 nicki noname bi nick zaten kendimi forumlarda ifsa edecek birisi degilim r7flex ve colorware dısındakilere lafım yok zaten hepsi bilgili kişiler fakat colorware'ın binlerce liraya sattığı hileyi gordukten sonra saygımı yitirdim, r7flex de egoistin teki. Kendimi kimseyle kıyaslamıyorum kendi halimde kırıp paylaştığım loaderlar kime battı bilmem fakat ana hesaplarınızla gelemeyecek korkaklarsınız. Hadi eyvallah

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt