Open Source ColorWare Crâcked by Kayra1337

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
ah be colorware :( (eline saglık)
İnanın colorware için üzülmenize gerek yok. Düzgün bir yazılım olsaydı cracklediğimden haberiniz bile olmazdı. Kim bilir belki başka şeyleri de kırmışımdır fakat ruhunuz duymamıştır.

Bu arada, isteğe bağlı program içerisinden arduino portunu değiştirin şu anda COM3 olarak ayarlı.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
uzulur.png

image.png

Benzer şeyler farklı olaylar :)

Güzel bir konu olmuş emeğinize sağlık. Yeni bir ürünümüz için güzel bir vesile oldu, güzel dersler aldık. Umarım herkes için faydalı olur iyi akşamlar :)

Güzel bir konu olmuş emeğinize sağlık. Yeni bir ürünümüz için güzel bir vesile oldu, güzel dersler aldık. Umarım herkes için faydalı olur iyi akşamlar :)
Bence daha da geliştirmen lazım gibi ya dostingen, syntaxerrorları falan çözsen de iyi olur neyse iyi satışlar diyelim ne diyelim

image.png

Status: Working (03.12.2024)

ColorWare Crâcked - Free Arduino Colorbot
Crâcked By Kayra1337
Supported OS: Windows 10 & 11
Supported CPU: Intel & AMD

- Açıklama -
Bazı kod satırları ve birçok bug düzeltildi, hala herhangi bir sorun var ise sorumluluk kabul etmiyorum.
Kullanmayı bilen kullanabilir veya geliştirebilir.
Babalar sözünü tutar.

- Satış Konusu -
https://cheatglobal.com/konu/valora...color-ware-aimbot-low-price-for-turkey.40761/

- Gereksinimler -
Arduino Leonardo
USB Hostshield

(Windows Defender'ı bu tool ile kapatmanız gerekiyor ve diğer bütün antivirüs yazılımlarını kapatmalı/kaldırmalısınız)
(Kurulu değilse kurmanız gerekiyor)
(Kurulu değilse kurmanız gerekiyor)

Videodaki şeyleri eksiksiz yaptığınız sürece bir problem çıkmayacaktır.
Kullanmasını bilen kişiler her türlü çalıştırabilecektir.

# NOT #

Hile bana ait değildir. Loader elime geçti ve crackleyip paylaştım. Herhangi bir ban durumunda veya sorunda sorumlu kişi ben değil, hilenin yapımcısıdır. İyi oyunlar

- İndir -

şifre: cheatglobal

py to exe rehberi 2024 full encryption

herkeste ayni palavra, dune kadar satiyordunuz simdi yeni urune mi gectiniz

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt