Open Source ColorWare Crâcked by Kayra1337

image.png

Status: Working (03.12.2024)

ColorWare Crâcked - Free Arduino Colorbot
Crâcked By Kayra1337
Supported OS: Windows 10 & 11
Supported CPU: Intel & AMD

- Açıklama -
Bazı kod satırları ve birçok bug düzeltildi, hala herhangi bir sorun var ise sorumluluk kabul etmiyorum.
Kullanmayı bilen kullanabilir veya geliştirebilir.
Babalar sözünü tutar.

- Satış Konusu -
https://cheatglobal.com/konu/valora...color-ware-aimbot-low-price-for-turkey.40761/

- Gereksinimler -
Arduino Leonardo
USB Hostshield

(Windows Defender'ı bu tool ile kapatmanız gerekiyor ve diğer bütün antivirüs yazılımlarını kapatmalı/kaldırmalısınız)
(Kurulu değilse kurmanız gerekiyor)
(Kurulu değilse kurmanız gerekiyor)

Videodaki şeyleri eksiksiz yaptığınız sürece bir problem çıkmayacaktır.
Kullanmasını bilen kişiler her türlü çalıştırabilecektir.

# NOT #

Hile bana ait değildir. Loader elime geçti ve crackleyip paylaştım. Herhangi bir ban durumunda veya sorunda sorumlu kişi ben değil, hilenin yapımcısıdır. İyi oyunlar

- İndir -

şifre: cheatglobal

emeğine sağlık. herzaman ki gibi güzel bir çalışma olmuş.

Şuana kadar ilk defa "Colorware" i bu arkadaşa crackledi ve sitede paylaştı, gereksiz konu baltamalarla bir yere gelinemez, herkes emeğe saygı duymalı.

Şuana kadar ilk defa "Colorware" i bu arkadaşa crackledi ve sitede paylaştı, gereksiz konu baltamalarla bir yere gelinemez, herkes emeğe saygı duymalı.
Bak şimdi dostum,python hakkında bence birşey bilmiyorsun.Kayra babaproda zaten diyor basit birşeydi diye.Adam uğraşıyor,programları buluyor paylaşıyor.Emeğine saygı duyuyorum tabiiki.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Bak şimdi dostum,python hakkında bence birşey bilmiyorsun.Kayra babaproda zaten diyor basit birşeydi diye.Adam uğraşıyor,programları buluyor paylaşıyor.Emeğine saygı duyuyorum tabiiki.
e adam kayraya laf etmemis ki respect atmis

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
kayranin konulari altinda niye herkes agresif,birbiriyle kavga ediyo en ufak lafta birden bozuşuyolar çok değişik döngü valla

Kanka python reverse engineering hakkında birşey bilmiyor şey zannediyor. OHA KIRILAMAZDI BU İMKANSIZ DAHA ÖNCE KİMSE YAPMADI YUH . falan fistan.Atsın tabii respectinide düzgün atsın.Ben burada kayranın uğraşına saygı duyuyorum.
Kardeşim sen önce git cümlede anlam felan öğren sonra gel burda benle muhattap ol, daha önce burda colorware i crackleyen olmamış orda onu özellikle belirttim başka bir tarafınızdan anlam çıkartmak için ıkınmayın.

Beyler 3-4 kişi aranızda ne yaladınız ya demekki hile paylaşan babanız oluyor bizde hile paylaşıp olalım o zaman? Adam çine ve globale hükmeden bir adama birşey bilmiyor dedi gözünüzü açın biraz :D

kayranin konulari altinda niye herkes agresif,birbiriyle kavga ediyo en ufak lafta birden bozuşuyolar çok değişik döngü valla
Çünkü çocukların yaptığı bu tarz hareketlere katlanamıyoruz

Beyler 3-4 kişi aranızda ne yaladınız ya demekki hile paylaşan babanız oluyor bizde hile paylaşıp olalım o zaman? Adam çine ve globale hükmeden bir adama birşey bilmiyor dedi gözünüzü açın biraz :D

Çünkü çocukların yaptığı bu tarz hareketlere katlanamıyoruz
Başkasını yalayan tek kişi sensin gibi burda he? Ne dersin

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt