cagalinexd
Uzman Üye
Forumda onaylanmış ve admin tarafından paylaşılmış konuda neden ban veya virüs riski olsun ? , ban kaldırma uygulamasındaban riski varmı veya virüs varmı?
ben bişey anlamadım
Forumda onaylanmış ve admin tarafından paylaşılmış konuda neden ban veya virüs riski olsun ? , ban kaldırma uygulamasındaban riski varmı veya virüs varmı?
ben bişey anlamadım
Açtığınız konunun linkini konuya dahil ettim. Elinize sağlık.Formatsız Halletmenin çok ama çok hatta ultra ultra kolay bir yolu mevcut. söyleyince yok artık ebesinin nikahı benim nasıl aklıma gelmedi bu yöntem diyeceksiniz. Hemen söyleyeyim. tabiki de deepfreze kurulumunu gerçekleştirmek. Wİndows 10 a bir şekilde uyarlamayı başardım driver kodlamaları ile oynayarak. ama kodlama bilmeyenler toolwiz time freeze uygulamasını da gönül rahatlığı ile kullanabilir. şimdi gelelim nasıl yaptığımıza. Temiz bir format atıyoruz bilgisayara akabinde bios down işlemimizi yapıp tpm2.0 ve secure boot kapatıyoruz tabikide. ve sonra spoofer atıyoruz. (spoofer derken bütün işlemlerden bahsediyorum.hdd serial port serial amidewin tamamından) temiz bir spoofer attıktan sonra valorantımızı indiriyoruz ve indireceğimiz diğer programlar driver güncellemeleri hepsini yapıyoruz. burası çok önemli. an itibariyle c klasörüne başka bir uygulama kuramaz indiremezsiniz. c klasörüne indireceğiniz tüm uygulamaları programları driverleri kuruyoruz valorantı kuruyoruz hilemizi kuruyoruz aktif etmek için sadece bekletiyoruz. dikkat !!! (sakın aktif etmeyin kurun ve bırakın. kurmaktan kastım ise cg loaderi indirin ve bırakın sakın açmayın.) bilgisayarımızın gerekli güncellemelerini de yapıp c klasörüne başka bir şey yapmayacak bir hale geldikten sonra deep freeze uygulamamızı kuruyoruz ve sadece sistemin yüklü olduğu klasöre (ve uygulamalar valorant o bu şu vesayre) ben c klasörüne yaptım. deepfreeze kurduktan sonra sakın şifresini unutmayın. (şifreyi kullanmayacaksınız ama neme lazım olur falan) şimdi deepfreze kurduktan sonra artık c ye müdahale edemezsiniz kuramazsınız kaldıramazsınız c öylece sonsuza kadar ömür boyu kalacak. asdhasdjas (formata kadar) şimdi spoofer dosyalarımız zaten mevcut ve tek tıklama ile hızlıca yapabilir halde masaüstünde. hwid anakart vesyre hepsi sıfırlandı doğru muyum? evet. şimdi yapacağınız şey çok basit. bilgisayarımızı kapatıp açıyoruz spoofer atıyoruz. oyuna girip hilemizi açıp düşmanların içinden geçiyoruz kafamıza göre aimbot açın wallhack açın herşeyi açın öldürün ya dalga geçin resmen içlerinden geçin. ban yiyeceksiniz hwid ban da yiyeceksainiz. ama hangi hwide yiyeceksiniz? 2.spooferin hwidine yiyeceksainiz. hwid yedikten sonra bilgisayarı kapatıp açınca 1nci spooferin hwid ve diğer dosyalara seriallere dönüyor. yani hwid yemediğiniz hale geliyor. şimdi tekrar hile mi açacaksınız? bios down yapın. ya da up. (kapatıp açtıktan sonra tekrar kapatıp açıp biosa girin) bilgisayar açılınca spooferinizi kurun ve yeni hwid ile tekrar hile açın. hile kullanmayacaksınız ve main hesaptan mı oynayacaksınız? bilgisayarı kapatıp açın ve main hesaptan oynayın. canınız sıkıldı hile mi açacaksınız? bilgisayarı kapatıp açıp yeni spoofer atın ve hile hesabınızla oynayın.
alırım bi dal teşekkürler emek kokuyor emek.
Denenmiştir. çalışıyor.
bu şekilde 3 defa 2nci spoofer ile ban yedim. bilgisayarı kapatıp açıp bios down yaparak (sadece bios down ve spoofer formatsız bir şekilde) main hesaba girdiğimde banımın olmadığını gördüm.
anlamayanlar için çok yakında (bir kaç gün içinde) detaylı adım adım herkesin yapabileceği şekilde indirme linkleri ile resimli bir şekilde anlatım ekleyeceğim.
Diskin ömrünü azaltıyor.format nasıl bilgisayarı mahvediyor?
Konu asus için geçerli değil yanlız.baba anakartım asus 1 defa denediğimde çalıştı 2 hafta oynadım gene banlandım sonra 1809 a geçtim yaptım olmadı bios up yaptım açılmıyor ban