Maalesef knight onlinede iş görmedi. Bu oyunda hwidi bir format kaldırıyor bir türlü çözemedim kafayı yiyeceğim.

Bu amidewin olur , gpt den mbr ye diski çevirme işlemleri falan bilgisayara bir zararı yok değilmi , hani bilgisayar açılırken kalma falan ?
Msi GF65 Thin 9Sexr Laptopum var ve delay banı var duruma göre deneyiceğim.

Bu amidewin olur , gpt den mbr ye diski çevirme işlemleri falan bilgisayara bir zararı yok değilmi , hani bilgisayar açılırken kalma falan ?
Msi GF65 Thin 9Sexr Laptopum var ve delay banı var duruma göre deneyiceğim.
hayır zararı yok
kanka uefi desteği var sadece biosta legacy yok ne kadar programla yaparsan yap ki senın yontemıde denedım format atıldıgı an gpt oluyor disk :) ha legacy desteği olan bioslarda zaten konu ıcındekı işe yarıyor :)
nası yani bios seceneginde ciddi ciddi sadece uefi mi vAR?

kanka uefi desteği var sadece biosta legacy yok ne kadar programla yaparsan yap ki senın yontemıde denedım format atıldıgı an gpt oluyor disk :) ha legacy desteği olan bioslarda zaten konu ıcındekı işe yarıyor :)
Herkeste mbr olmak zorunda değil. (eğer varsa mbr'yi kesinlikle öneriyorum) Sadece konudaki her şeyi yaptığınızdan emin olun.

windows 10, 1809 versiyonuna düşürdükten sonra herkeste mbr olması gerekmeyebilir.

Ek olarak mbr deneyecekler için, iso dosayasını rufus ile yazdırırken mbr seçili değilse onu seçmesi gerekiyor.
Aynen ama dediğim gibi legacy desteği yoksa MBR ye dönmüyor hicbirsekilde sonra yapıyorum olmuyor demesinler diye söylüyorum :)

Bir anlatım videosu gelir mi hocam ? ve anlayamadığım o ilk kısımdaki anlatım eğer gold üye değilsek yapmamız gerekenler mi gold üye isek ve hileyi çalıştırdığımızda onları yapmaya gerek kalmıyor mu ?

Herkeste mbr olmak zorunda değil. (eğer varsa mbr'yi kesinlikle öneriyorum) Sadece konudaki her şeyi yaptığınızdan emin olun.
Yani ben şimdi konuda yazan herşey dahilinde gpt den mbr ye çevirmeye gerek yokmu , yani rufustan format dosyası hazırlarken gpt de kalsınmı mbr ye geçiriyimmi , bu işlemin zorunluluğu varmı

Yani ben şimdi konuda yazan herşey dahilinde gpt den mbr ye çevirmeye gerek yokmu , yani rufustan format dosyası hazırlarken gpt de kalsınmı mbr ye geçiriyimmi , bu işlemin zorunluluğu varmı
Öncelikle onu es geç geri kalan herşeyi yap eğer hepsini yapıp yine val 5 yersen bu sefer onu ekleyerek yeniden yap.

Sorunsuz çalışmaktadır. test ettim. gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. 4ncü günün sonundayım sorun yok.

Tüm işlemlerden sonra 22h2'ye döndüm, hala banlanmadım hatta tüm güncellemeleride alıyorum. Hile kullanmadım sonrasında.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt