Bu İd kayıtlı değil lütfen kayıt için cg.com a başvurun hatası alıyorum.

valorantta çalışıyor mu hala
Sorunsuz çalışmaktadır. test ettim. gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. 4ncü günün sonundayım sorun yok.
gold üye değilmişim , Kaç yıllık üye olmama rağmen :/
gold üyelik senelerce üye olmanız ile alakalı bir durum değil. senelerdir üyesiniz ama foruma katkınız olmamış. ben foruma 1 günde 100 mesaj yazıp gold üyeliğimi aldım ve çoğu kişinin yaptığı gibi gold oldum forumdan alacağımı aldım artık yazmama gerek yok kafasına asla girmedim. 100 mesajı geçtim ve hala mesaj yazmaya da devam ediyorum. foruma katkı sağlamaya çalışıyorum. mesaj kasmak için selam oldu tamam teşekkürler güzelmiş de yazmadım. incelersen hep uzun uzun yazdım katkılı olmaya çalıştım. 2 senede 5 mesaj yazmayı nasıl başardınız ben de onu merak ettim. spam yapmaktan kaçının lütfen. foruma gerekli özeni gösterirseniz gold üye oluyorsunuz zaten.

Arkadaşlar sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. ancak monster laptopda ne yaptıysam olmadı sebebi. amidewin kısmını kullanamıyor olmamız. yine inyside bioslarda çalışmıyor. sanırım sebebi smbios bağlantısına kapalı olması ve tpm 2.0 kapatmanın bir yolu yordamı yöntemi olmamasından kaynaklanmakta. Ancak msi m450 pro max anakartımda sorunsuz bir şekilde spoofer işlemini başarıyorum ve maximum 15 dakika sürüyor. bi kere yapıp da eliniz alışınca saatler değil 15 dakikalık işlem. ayrıca formatsız halletmenin de yoluınu buldum alırım bi dal h.o.

Arkadaşlar sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. ancak monster laptopda ne yaptıysam olmadı sebebi. amidewin kısmını kullanamıyor olmamız. yine inyside bioslarda çalışmıyor. sanırım sebebi smbios bağlantısına kapalı olması ve tpm 2.0 kapatmanın bir yolu yordamı yöntemi olmamasından kaynaklanmakta. Ancak msi m450 pro max anakartımda sorunsuz bir şekilde spoofer işlemini başarıyorum ve maximum 15 dakika sürüyor. bi kere yapıp da eliniz alışınca saatler değil 15 dakikalık işlem. ayrıca formatsız halletmenin de yoluınu buldum alırım bi dal h.o.
Formatsız nasıl hallediyorsun bizede bi çıtlat be. Hem bilgisayarı mahvediyor hemde işlemi uzatıyor.

keşke monster bilgisayarlar için çalışssa. monster laptoplar için önerdiğiniz bir spoofer var mı?

teşekkürler denemek için sabırsızlanıyorum :)

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt