Herkeste raid olmuyor maalesef. Ve bu söylediğin yöntem tüm pc'lerde geçerli değil. Yani bazı durumlarda ban sorununu çözmek için yeterli olmuyor. :)
Evet haklısın. Raid olmayan anakartlardan nefret ediyorum. Çoğu kişiye yardımcı oldum spoof konusunda ücretsiz şekilde. Ama olmayanlar beni çıldırttı :)
bırak abiicm o kendi kendine bişeyler deniyor :D
Sinirlenmek, çıldırmak, ağlamak ve bir insanın hakkında kötü şeyler düşünmek özgürlüktür. Seni kendi haline ve özgürlüğüne bırakıyorum. :)

Evet haklısın. Raid olmayan anakartlardan nefret ediyorum. Çoğu kişiye yardımcı oldum spoof konusunda ücretsiz şekilde. Ama olmayanlar beni çıldırttı :)

Sinirlenmek, çıldırmak, ağlamak ve bir insanın hakkında kötü şeyler düşünmek özgürlüktür. Seni kendi haline ve özgürlüğüne bırakıyorum. :)
birşey demedim konuyu düzgün okusaydın yada spoof hakkında daha çok bilgin olsa yukardaki yorumu yapmazdın :D
birşey demedim konuyu düzgün okusaydın yada spoof hakkında daha çok bilgin olsa yukardaki yorumu yapmazdın :D
ve tmac dt D: D: :D :D

ve tmac dt D: D: :D :D
Tmaci kullandıktan sonra silersen sorun kalmıyor canısı :) Eğer birgün spoofa ihtiyacın olursa ve yapamazsan dm at ben sana yardımcı olurum ücretsiz şekilde. Sende görmüş olursun :)

12NCİ GÜNÜN SONU. SORUN YOK DELAYA DÜŞÜRMEDİ. TEŞEKKÜRLER

cyrpto general spoofer, vanguard spoofer, valorant spoofer, van 152 fix, van 152 spoofer, valorant unban, valorant ban kaldırma, eac spoofer, battleye spoofer, val 5 spoofer, val spoofer

STATUS : 16.04.2023 WORKING

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
Spoofer'ın çalışması için öncelikle bunu indirin ve kurun: " " (dotnet-6.0)
Gerekli durumlarda, Windows 10 (1809) Download: " " (Rufus kullanmanızı öneririm)
Not: Güncel windows 10 versiyonunda banınızı kaldırmayı denemek isterseniz, deneyebilirsiniz.
Ancak, bir süre sonra yine ban yerseniz eğer, "Tüm adımlar sırasıyla" kısmında anlatılanları uygulayın)
// Yukarıdaki '1809' sürümü yerine, aynı sürümü kendiniz araştırarak'da indirebilirsiniz.

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
disk_id_changer: " " (İçerisinde nasıl yapıldığına dair bir anlatım var. Rar pass: cheatglobal)
cg_amidewin: " " (İçerisinde nasıl yapıldığına dair bir anlatım var. Rar pass: cheatglobal)

Tüm adımlar sırasıyla: Bios'da, secure boot & tpm kapatın. (varsa eğer, "bios write protection" kapatın) > bios up/down > secure boot & tpm kapatın.
(varsa eğer, "bios write protection" kapatın) > Diskiniz eğer gpt ise, mbr formatına dönüştürün. (Önerilen) Eğer sizde zaten mbr ise bu adımı yine de yapın. (clean olması için)
Ancak yine de, "gpt to mbr" ile bu konuda anlatılan tüm her şeyi yapmanıza rağmen yine ban yerseniz eğer, tam tersi olan, "mbr to gpt"'yi deneyebilirsiniz. (Denenmedi)
GPT to MBR Video: "Link" 1:35 - 3:51 arasında olanları yapın. > PC format ["rufus" ile mbr (önerilen) yada gpt olarak yazdırın] >

Defender'da, "Gerçek zamanlı koruma"'yı kapatın. (Önerim ise, işlem sonuna kadar "DefControl" ile kapatmanızdır. >
amidewin > disk id changer > CG Cyrpto Spoofer, bu adımları uyguladıktan sonra, tpm'nin kapalı olduğundan emin olun.
(kontrol etmek için: win+r: "tpm.msc" açık ise, bios'da bulun ve kapatın) >
Windows klasörüne gidin. Search: "tpm.sys" yazın. Tüm sonuçları seçin ve "IObit Unlocker" ile silin.

Eğer windows 10, versiyon 1809'u kullanıyorsanız, windows güncellemelerini almamak için, "windows update blocker" indirin ve uygulayın.
(Aksi takdirde, istenmeyen bir güncellemeyle tekrar yasaklanma alabilirsiniz) >
Ekran kartı, vs. driver'ları güncelleyebilirsiniz >
"Serial checker"'da, bu adımları uygulamadan önce almış olduğunuz ekran görüntüsü ile karşılaştırın. >
PC seriallerinizin ve ip adresinizin değiştiğinden emin olun. (Statik ip kullanıyorsanız eğer, ISS arayarak, dinamik ip istediğinizi söyleyin) >

Bilgisayarınızda hilelerle ilgili ne varsa, spoofer vs. tüm yazılımları silin. >
win+r: temp, %temp%, prefetch ("ReadyBoot" klasörü haricinde), recent, bu klasörlerdeki tüm sonuçları seçin ve shift+del ile silin. > "Geri Dönüşüm Kutusu"'nda kalıntı var ise silin. >

Tüm bu adımları başarıyla tamamladıktan sonra, modemi ve bilgisayarı yeniden başlatın. >
En son adımda ise, oyuna önceden kaydınız olmayan bir eposta ile kayıt olun. Ve keyfinize bakın. :)
AAOQEOR3m1-68tIECub32PAfwK8NlSuRx9oLKe5vuyYgp0m40nlBmUrxVLH5726qLj3IxAGlRjh2PC3agUsZRMF1HPOhmLZkwQ=w1880-h970

AAOQEOSMPIfrGVs9wu4P05Xyvs_00VtHxO4PbzkT6gomZw-FDAzfK0La7kzztxdsqmtUsR68mSL1-E5oscQNbdIyJXt2L6gX=w1880-h970
CG platformuna özel, "CG Cyrpto General Spoofer"
Kendi sitesinde tek kullanımlığı 200₺ gibi bir fiyattan başlıyor. Ancak, forumda "Gold" üye veya daha üstü bir üyeliğe sahipseniz, ücretsiz kullanabilirsiniz.

—————————————————————————————————————————————————————
AAOQEORaBG8nAFwirqPI5tv9fVX_5DXSbCEisMYYikNHZ77MYyXuq5vwg2ek4WfP9Qdz7YOp8quht9bwrQ6S5erVUQNZfLQBqg=w1880-h970

—————————————————————————————————————————————————————
—————————————————————————————————————————————————————————
AAOQEOS5lLQUOzeFdqJ6fm7utsCCe0PXwEouIGhUxPICMGjoKBPxwsRRM2S_ij2z-Glrl5Ulm8NAR7_gzC_rmFep5_UblbYX=w1880-h970

HP, Dell and Insyde Bios: Bu anakartlarda işe yaramıyor.
Ancak, "CG Cyrpto General Spoofer"'ı kullanmak için gerekli şartları karşılıyorsanız,
size bu konuda destek verebilirim.

—————————————————————————————————————————————————————————
AAOQEORCYsRZvz1B1tLG79sVctsouHQrD1rvRp6I7_Y64FvXV1Op3c9zQQLZWMwk_fb4aev5x1yITQ_3xH1W1QG4JBNJRYay9A=w1880-h970

MOTHERBOARD
Manufacturer,

BIOS
Manufacturer,
IdentifyingNumber

Bu görseldeki bilgilerin değişikliği için, "amidewin" yapabilirsiniz.
AAOQEORYEfVS5pjRs81krlI5FjtYY11Y6t2pVWFnN1rsPLT4Lgm0CLecFE2dA28OW8WU13xZgKFuK1gvcpUMxPNuOPiuRnXIKw=w1880-h970

Serial Number Checker: " " & Serial Number Checker 2: " "
———————————————————————————————————————————————— ————————————————————————————
Artificial intelligence;
AAOQEOQDpOcp5DJGwd0v06h2NDCL_OrNJBfS0BtqQW4hQC04V1hEMEKzDKfSkVuP8qCYq1qMloKULxv9JogikLO7GD93GjF4LA=w1880-h970

I used the Spoofer, but my ban still hasn't lifted.
————————————————————————
AAOQEOTxOpSrw9zgsF4gRqLlTK46TYdLabjMJQISAoS4gUlziHx_DjenzJInCkd-lLMFJCqhEa1nmryHxThDEHAX-0i_oN8vHw=w1880-h970

I used the Spoofer, I got banned, but after a few games I get banned.
———————————————————————————————————————————————— ———————————————————————————
Methods shared in the forum, except "CG Cyrpto General Spoofer":
Advanced Raid Topic [ Raid0 - Raid Volume ] Raid With Single SSD Detailed Topic: " Link "
Valorant Ban removal (Raid+amidewin) Video tutorial: " Link "

———————————————————————————————————————————————— ———————————————————————————
Most Comprehensive Manual Spoof Thread of the Forum: " Link "
Serial Spoofer without format (Only bios down + spoofer): "Link": " Link "
Valorant Hwid Removal [Dev Thread] / Greenclawz: " Link "
SPOOFER FOR VALORANT ASUS MOTHERBOARDS: " Link "
(ASUS) Afuwin Valorant Spoof Method: " Link "
Free spoofer for Valorant that I have used and cheated many times: " Link "
Unban Valorant: " Link "
Valorant VAL152 & VAL5 Unban (2023): " Link "
Valorant unbanned (All Motherboards): " Link "
Valorant Spoofer: " Link "
Windows SIDChanger [Crâck]: " " (I do not recommend this. Because it gives a warning every time the computer is turned on, and this can be annoying)
EAC-BattlEye VIP Global Spoofer: " Link "
GuPro VIP Hwid Spoofer: " Link "
CheatGlobal Hwid Spoofer: " Link "

After successfully performing all these steps, your "HWID" ban will be lifted not only in valorant but also in other games!
Now all you have to do is press the "play" button. I wish you good games & good forums...
:)

I WILL ESPECIALLY REPORT THOSE WHO WRITE BLANK COMMENTS ON THIS TOPIC AND/OR THOSE WHO TRIED TO INCREASE THE NUMBER OF MESSAGES WITH NON-ESSENTIAL COMMENTS!
Let me try :incredible:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt