Muhtemelen bir şeyleri yanlış yapıyorsunuzdur diye düşünüyorum. GPT'nin altında, * işareti yok ise mbr olmuştur.
Format sonrasında, aygıt yöneticisinden diskinize giderek gpt mi, mbr mi kontrol edebilirsiniz.
kontrol ettim kanka mbr convert basarılı dedı windowsu kurdum actım kontrol ettıgımde tekrar gpt gozukuyor

Merhaba arkadaslar bugun size yakın zamanda konuya gelen güncelleme hakkında bilgi vericeğim.
eğer sizde benim gibi gpt den mbr'a geçiş yaşarken sorun yaşıyorsanız çözümü burada.
BU İŞLEMLERİ YAPMADAN ÖNCE SECURE BOOT KAPALI OLACAK. VE BOOT MENUSUNDEKİ TÜM BOOT SEÇENEKLERİ LEGACY OLUCAK (CSM DE AÇIN)
1- (buradan bu link'teki programı indiriyoruz.)
2- arşivi açın. (sifresi 12345)
3-daha sonra setup.exe'yi çalıştırın.
4- uygulama yuklendikten sonra kapatın
5- uygulamanın dosya konumuna gelin ve arşivdeki Crâck kısmında x64 olucaktır. ona basın.
6- ordaki pro dosyasını açın ve içindeki dosyaları az once açmış olduğunuz dosya konumu yani minitool partiton'un klasorune yapıstırın
7- daha sonra uygulamaya girin ve disk0 veya disk1 farketmez hangisinde işletim sistemi varsa onu seçin
8- sol alttakı convert gpt disk to mbr'a basın (bende mbr dıye tam tersı gozukuyor.)
9- apply deyin.
10- sonra format atma kısmına gelin.
11-formatınızı atın ve Allah'a sükür mbr dasınız :pepe_weird:

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar bugun size yakın zamanda konuya gelen güncelleme hakkında bilgi vericeğim.
eğer sizde benim gibi gpt den mbr'a geçiş yaşarken sorun yaşıyorsanız çözümü burada.
BU İŞLEMLERİ YAPMADAN ÖNCE SECURE BOOT KAPALI OLACAK. VE BOOT MENUSUNDEKİ TÜM BOOT SEÇENEKLERİ LEGACY OLUCAK (CSM DE AÇIN)
1- (buradan bu link'teki programı indiriyoruz.)
2- arşivi açın. (sifresi 12345)
3-daha sonra setup.exe'yi çalıştırın.
4- uygulama yuklendikten sonra kapatın
5- uygulamanın dosya konumuna gelin ve arşivdeki Crâck kısmında x64 olucaktır. ona basın.
6- ordaki pro dosyasını açın ve içindeki dosyaları az once açmış olduğunuz dosya konumu yani minitool partiton'un klasorune yapıstırın
7- daha sonra uygulamaya girin ve disk0 veya disk1 farketmez hangisinde işletim sistemi varsa onu seçin
8- sol alttakı convert gpt disk to mbr'a basın (bende mbr dıye tam tersı gozukuyor.)
9- apply deyin.
10- sonra format atma kısmına gelin.
11-formatınızı atın ve Allah'a sükür mbr dasınız :pepe_weird:
Format flasinizinda MBR olması gerekiyor sanarim yoksa tekrar gpt ye çeviriyor format atarken :)

Knight onlinede işe yarar mı deneyen var mı? Birçok spoofer denedim format harici çözemiyorum sorunu

Format flasinizinda MBR olması gerekiyor sanarim yoksa tekrar gpt ye çeviriyor format atarken :)
windows 10, 1809 versiyonuna düşürdükten sonra herkeste mbr olması gerekmeyebilir.

Ek olarak mbr deneyecekler için, iso dosayasını rufus ile yazdırırken mbr seçili değilse onu seçmesi gerekiyor.

Son düzenleme:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt