cagalinexd
Uzman Üye
main hesaptan yazar , bundan değil ayrıca salak mısın dostum ?ya ali qwekljklgt kanka 100 mesaj yok
belki baska hesaptan denedi ?
main hesaptan yazar , bundan değil ayrıca salak mısın dostum ?ya ali qwekljklgt kanka 100 mesaj yok
belki baska hesaptan denedi ?
salak degilimde. sen salak olabilirsin diyecegim. lakin sen 2. hesap olmadigini bilecek kadar orta cagda yasiyan maymunhackers e benziyorsunmain hesaptan yazar , bundan değil ayrıca salak mısın dostum ?
Böyle bir sorunla karşılaşıyorsanız eğer, tüm işlemlerden bittikten sonra, ayarlar kısmından bu bilgisayarı sıfırla diyebilirsiniz. Ancak güncellemeleri yapmamaya özen gösterin.Normal windows sürümüne döndüm bir problem yok. Ya valorant yapıyor dediğiniz gibi ya da spoofer.
2 hesap olup olmaması umurumda değil. Sadece soru olarak sordum salak mısın.salak degilimde. sen salak olabilirsin diyecegim. lakin sen 2. hesap olmadigini bilecek kadar orta cagda yasiyan maymunhackers e benziyorsun
Bunun yerine bence windows update blocker indirip kafası rahat takılabilir.Böyle bir sorunla karşılaşıyorsanız eğer, tüm işlemlerden bittikten sonra, ayarlar kısmından bu bilgisayarı sıfırla diyebilirsiniz. Ancak güncellemeleri yapmamaya özen gösterin.
main hesaptan yazmak istemiyor sanane birader seni kasindiran bir sey mi oldu varsa soyle kasiyalim2 hesap olup olmaması umurumda değil. Sadece soru olarak sordum salak mısın.
Bunun yerine bence windows update blocker indirip kafası rahat takılabilir.
Dostum bu kadar alınıp, kız gibi kızacağını bilsem yazmazdım. Tartışma yeri değil burası lütfen cevap verme.main hesaptan yazmak istemiyor sanane birader seni kasindiran bir sey mi oldu varsa soyle kasiyalim
hocam hileli oynuyorum hala ban yemedim1 hafta içinde delay ban yemezsen temiz şekilde hilesiz oynarsan tabiki banın kalkmış olacaktır.