cagalinexd
Uzman Üye
hile dt değildir , ama kesin oalrak yani main hesabına dönmek istersen hilesiz oynamak zorundason o yüzden bu testler oluyorhocam hileli oynuyorum hala ban yemedim
hile dt değildir , ama kesin oalrak yani main hesabına dönmek istersen hilesiz oynamak zorundason o yüzden bu testler oluyorhocam hileli oynuyorum hala ban yemedim
Çözebildinmi sorunu? Benim başıma geldi çözümünü bulamadım...Senin ID'n sisteme kayıtlı değil.
Eğer ID'ni kayıt etmek istiyorsan htpps://www.Cheatglobal.com-adresinden kayıt edebilirsin bunun çözümü nedir acaba ?
Goldum yinede aynısını yazıyor, nasıl yapılır?gold üye olmak
YENİDEN DENER MİSİNÇözebildinmi sorunu? Benim başıma geldi çözümünü bulamadım...
Goldum yinede aynısını yazıyor, nasıl yapılır?
Aynı şey...YENİDEN DENER MİSİN
@creys müsait olunca yardım eder.Aynı şey...
Senin ID'n sistemde kayıtlı degil.
Eger ID'ni kayıt etmek istiyorsan CheatGlobal com - adresinden kayıt edebilirsin.
dm kontrol edin..Aynı şey...
Senin ID'n sistemde kayıtlı degil.
Eger ID'ni kayıt etmek istiyorsan CheatGlobal com - adresinden kayıt edebilirsin.
İnsyde değil ise ve bios up yada down yapabiliyor isen kalkar diyebilirim. Denemeden öğrenmeyiz.hp notebook 15da-2002nt kullanıyorum kalkmarmı ?
cok tesekur ederım denerı işe yararsa soylerım +1İnsyde değil ise ve bios up yada down yapabiliyor isen kalkar diyebilirim. Denemeden öğrenmeyiz.