DarkAngel74
Normal Üye
çok uzun iş ya
2. Gün hala ban yok gayet akıcı oynuyorum1 gün oldu 17 oyun oynadım herhangi bir ban yok 7. Günün sonunda ban yemezsem eğer spoof çalışıyor demektir
hocam 22h2 de denemiştim hiçbi etki etmedi delay banıma şimdi 1809 da kurdum windowsu spoofu attım bide biosa güncelleme attım 7 8 eldir oynuyorum hiçbi sıkıntı yok şuanlık normalde 2.elden ban atardıbu spoofer genellikle 1809 windows sürümünde çalışıyor. test et bakalım 22h2 de yiyecek mi , eğer yer isen 1809 a geçmeni öneririm
1 hafta içinde delay ban yemezsen temiz şekilde hilesiz oynarsan tabiki banın kalkmış olacaktır.hocam 22h2 de denemiştim hiçbi etki etmedi delay banıma şimdi 1809 da kurdum windowsu spoofu attım bide biosa güncelleme attım 7 8 eldir oynuyorum hiçbi sıkıntı yok şuanlık normalde 2.elden ban atardı
1809 da deemelisin zaten.van 152 kalkiyor mu ? 22h2 denedim olmadi 1809 gecicem olur mu ?
olum konu gold üye için la neyi denedin hile değil spoof konusu bu , biraz beyin lakendim de denedim ve şuan yücelik 2 kadar cıktım <3
ya ali qwekljklgt kanka 100 mesaj yokkendim de denedim ve şuan yücelik 2 kadar cıktım <3
belki baska hesaptan denedi ?olum konu gold üye için la neyi denedin hile değil spoof konusu bu , biraz beyin la