cagalinexd
Uzman Üye
Hepsini tek tek denedin mi ?MAALESEF Monster abra a5 v18.1 de işe yaramıyor. american trends anakart.
Hepsini tek tek denedin mi ?MAALESEF Monster abra a5 v18.1 de işe yaramıyor. american trends anakart.
Kardeşim bu Asusun allah belasını versin, 1 ay durmadan uğraşıyorum kafatı yicem, hiç çözümü yok, aslında AFUWİN çalışırsa hallederim de ama çalışmıyor, programı açınca restart veriyor bilgisayar, hepisinde güzelce çalışıyor sadece bende çalışmadı, AFUWİN dene sende açarsa sorununu halledersin rahat, açmazsa anakart çöpe ve bidaha Asusa yaklaşma...son 1 hafta içinde asus anakartlarda deneyin delaylı val 5 kaldırabilen oldu mu ?
Süresi değişiyorGarip bir şekilde orjinal windows sürümüme dönmeme rağmen banlanmadım. Delay ban ne kadar sürede geliyor ?
Zaten herkesin illa ki 1809 sürümünü kullanması gerekmiyor. Ayrıca şöyle bir konu da var. Resim: "Garip bir şekilde orjinal windows sürümüme dönmeme rağmen banlanmadım. Delay ban ne kadar sürede geliyor ?
22H2'deyim 1 hafta banlanmazsam bence temiz diye karar verebiliriz.Zaten herkesin illa ki 1809 sürümünü kullanması gerekmiyor. Ayrıca şöyle bir konu da var. Resim: "Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir"
bu spoofer genellikle 1809 windows sürümünde çalışıyor. test et bakalım 22h2 de yiyecek mi , eğer yer isen 1809 a geçmeni öneririm22H2'deyim 1 hafta banlanmazsam bence temiz diye karar verebiliriz.
denemediğim şey kalmadı desem inanır mısın bana?Hepsini tek tek denedin mi ?
inanrım bendede öyelydidenemediğim şey kalmadı desem inanır mısın bana?