gameingmaster2
Silver Üye
asus h110mk için çalışmadı
Yaptığın değişiklikleri baştan sona bizimlede paylaşır mısın? Format atmamak adına diğer arkadaşlara da bir bilgilendirme olur.feedback veriyorum en başta sorunsuz çalıştı talimatları düzgün yapıp formatlı yaptım ama ben durmayıp free hile açıp yine hwid yedim ve bu sefer çözemedim en sonunda son bir şans diyerek formatsız tpmi ve logları elle yaparak (konu içinde yönlendirmesi yine var) temizledim . ilk seferi 4.günde hile açıp ban yemiştim şuan 2. gün formatsızda hallediliyor ama sürüm 1809 olması lazım . kısacası sorunsuz çalışıyor lütfen okuyarak yapın
Hocam öncelikle 1809 sürümünde oynuyordum ban yedim fakat bios update vs yapmadım sanırım anlamadığım şekilde delay banım gitmedi bende elle logları temizledim konuda bulunuyor neler yaptığım logları temizledikten sonra biosu downgrade yaparak en düşüğe çektim ve spoofladım ve tekrar yükledim şuan sadece aimbot ile oynuyorum ve 3. veyatta 2. gün sorunsuz oynuyorumYaptığın değişiklikleri baştan sona bizimlede paylaşır mısın? Format atmamak adına diğer arkadaşlara da bir bilgilendirme olur.