FatihmdX
Uzman Üye
Herhangi bir zararının olduğunu sanmıyorum sadece serialler değişiyor ne gibi zararı olabilirkiBilgisayara herhangi bir zararı var mı bu işlemin?
Herhangi bir zararının olduğunu sanmıyorum sadece serialler değişiyor ne gibi zararı olabilirkiBilgisayara herhangi bir zararı var mı bu işlemin?
0 windows kurulumu yapsakda yer miyim hocammarka model nedir ?
Bilgilendirme : Hiçbir Windows Güncellemesi Yapmayın. Unuturum Yanlışlıkla Otomatik Update Olur Derseniz. Windows Update Blocker İndirebilirsiniz. Sadece Manuel Ekran Kartı Gibi Driverlarınızı İndirin. Windows Update Yaparsanız Ban Yersiniz
Hwid programını kullandıktan sonra birde oto amidewin denemelisin.2 kere denedim serialler değişmedi bende mi sıkıntı var çözemedim
Kullanmadan önce dmı edit üzerinden Seriallerini al usb yada buluta kaydet daha sonra tek tek gir. Zaten bios güncellemesi yaptığında bazı yerler kendi kendine düzelir.Bunu kullandıktan sonra bilgisayarı tekrar garantiye gönderebilecek şekilde nasıl sıfırlayabiliriz?
Hayır Vermez.Bilgisayara herhangi bir zararı var mı bu işlemin?
Ekran kartı nedir ami bios mu ?yok baba kalkmıyo :d
Bazılarında geçtiğinde serial değiştiği için ban yeme ihtimalin var1809dan 20h2ye usbyle geçsem spoof bozulur mu
Gerektirmez ama illaki garanti olsun diyorsan yapabilirsin.raid gerektirir mi hocam
0 windows kurulumunu zaten yapmalısın0 windows kurulumu yapsakda yer miyim hocam
yaptım zaten ama 0 20h2 windows kurulumuHwid programını kullandıktan sonra birde oto amidewin denemelisin.
Kullanmadan önce dmı edit üzerinden Seriallerini al usb yada buluta kaydet daha sonra tek tek gir. Zaten bios güncellemesi yaptığında bazı yerler kendi kendine düzelir.
Hayır Vermez.
Ekran kartı nedir ami bios mu ?
Bazılarında geçtiğinde serial değiştiği için ban yeme ihtimalin var
Gerektirmez ama illaki garanti olsun diyorsan yapabilirsin.
0 windows kurulumunu zaten yapmalısın
1809 sürümünü kurmalsıınyaptım zaten ama 0 20h2 windows kurulumu
1809 sürümüne geçip işlemleri tek tek denedin miekran kartı 3060 da anakartı sordun galiba evet ami
1809 sürümüne geçip işlemleri tek tek denedin mi
anakartın h410m mi
310anakartın h410m mi