sende neden kalkmadı cok merak ediyorum simdi birsey yazıcam onları uyguladınmı soylermisin
1- amidewin işlemi
2-bios up
3- internet kapa ac
4- tpm dosyaları silme 3131
5- bu konudaki 1809'u indirdinmi
Senin ID'n sisteme kayıtlı değil.
Eğer ID'ni kayıt etmek istiyorsan htpps://www.Cheatglobal.com-adresinden kayıt edebilirsin bunun çözümü nedir acaba ?

feedback veriyorum en başta sorunsuz çalıştı talimatları düzgün yapıp formatlı yaptım ama ben durmayıp free hile açıp yine hwid yedim ve bu sefer çözemedim en sonunda son bir şans diyerek formatsız tpmi ve logları elle yaparak (konu içinde yönlendirmesi yine var) temizledim . ilk seferi 4.günde hile açıp ban yemiştim şuan 2. gün formatsızda hallediliyor ama sürüm 1809 olması lazım . kısacası sorunsuz çalışıyor lütfen okuyarak yapın

Sanırım spoofeer'ı çalıştıramamışsınız. Ancak, yaptığınız diğer işlemlerin faydasını görmüş olabilirsiniz. Delay bandan emin olmanız için, 7 yada garanti olsun istiyorsanız 14 gün bekleyin.
Şuan hiçbir sıkıntı yok paralı bir hile kullanıyorum legit oynayip radi eloya kadar kasabildim banlanmadim açıkçası

cyrpto general spoofer, vanguard spoofer, valorant spoofer, van 152 fix, van 152 spoofer, valorant unban, valorant ban kaldırma, eac spoofer, battleye spoofer, val 5 spoofer, val spoofer

STATUS : 29.03.2023 WORKING

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
Spoofer'ın çalışması için öncelikle bunu indirin ve kurun: " " (dotnet-6.0)
Gerekli durumlarda, Windows 10 (1809) Download: " " (Rufus kullanmanızı öneririm)
Not: Güncel windows 10 versiyonunda banınızı kaldırmayı denemek isterseniz, deneyebilirsiniz.
Ancak, bir süre sonra yine ban yerseniz eğer, "Tüm adımlar sırasıyla" kısmında anlatılanları uygulayın)
// Yukarıdaki '1809' sürümü yerine, aynı sürümü kendiniz araştırarak'da indirebilirsiniz.

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
disk_id_changer: " " (İçerisinde nasıl yapıldığına dair bir anlatım var)
cg_amidewin: " " (İçerisinde nasıl yapıldığına dair bir anlatım var)

Tüm adımlar sırasıyla: PC format > secure boot & tpm kapatın. > bios up/down > secure boot & tpm kapatın. > Defender'da, "Gerçek zamanlı koruma"'yı kapatın. (Önerim ise, işlem sonuna kadar "DefControl" ile kapatmanızdır) amidewin > disk id changer > CG Cyrpto Spoofer, bu adımları uyguldıktan sonra, tpm'in kapalı olduğundan emin olun. ((Eğer windows 10, versiyon 1809'u kullanıyorsanız, windows güncellemelerini almamak için, "windows update blocker" indirin ve uygulayın. Aksi takdirde, tekrar yasaklanma alabilirsiniz. (Ekran kartı, vs. driverları güncelleyebilirsiniz) Tüm bu adımları başarıyla tamamladıktan sonra, modemi ve bilgisayarı yeniden başlatın. "Serial checker"'da, bu adımlardan önce almış olduğunuz ekran görüntüsü ile karşılaştırın. Ip adresinizin değiştiğinden emin olun. (Statik ip kullanıyorsanız eğer, ISS arayarak, dinamik ip istediğinizi söyleyin) En son adımda ise, oyuna önceden kaydınız olmayan bir eposta ile kayıt olun. Ve keyfinize bakın. :)
AAOQEOR3m1-68tIECub32PAfwK8NlSuRx9oLKe5vuyYgp0m40nlBmUrxVLH5726qLj3IxAGlRjh2PC3agUsZRMF1HPOhmLZkwQ=w1880-h970

AAOQEOSMPIfrGVs9wu4P05Xyvs_00VtHxO4PbzkT6gomZw-FDAzfK0La7kzztxdsqmtUsR68mSL1-E5oscQNbdIyJXt2L6gX=w1880-h970
CG platformuna özel, "CG Cyrpto General Spoofer"
Kendi sitesinde tek kullanımlığı 200₺ gibi bir fiyattan başlıyor. Ancak, forumda "Gold" üye veya daha üstü bir üyeliğe sahipseniz, ücretsiz kullanabilirsiniz.

—————————————————————————————————————————————————————
AAOQEORaBG8nAFwirqPI5tv9fVX_5DXSbCEisMYYikNHZ77MYyXuq5vwg2ek4WfP9Qdz7YOp8quht9bwrQ6S5erVUQNZfLQBqg=w1880-h970

—————————————————————————————————————————————————————
—————————————————————————————————————————————————————————
AAOQEOS5lLQUOzeFdqJ6fm7utsCCe0PXwEouIGhUxPICMGjoKBPxwsRRM2S_ij2z-Glrl5Ulm8NAR7_gzC_rmFep5_UblbYX=w1880-h970

HP, Dell and Insyde Bios: Bu anakartlarda işe yaramıyor.
Ancak, "CG Cyrpto General Spoofer"'ı kullanmak için gerekli şartları karşılıyorsanız,
size bu konuda destek verebilirim.

—————————————————————————————————————————————————————————
AAOQEORCYsRZvz1B1tLG79sVctsouHQrD1rvRp6I7_Y64FvXV1Op3c9zQQLZWMwk_fb4aev5x1yITQ_3xH1W1QG4JBNJRYay9A=w1880-h970

MOTHERBOARD
Manufacturer,

BIOS
Manufacturer,
IdentifyingNumber

Bu görseldeki bilgilerin değişikliği için, "amidewin" yapabilirsiniz.
AAOQEORYEfVS5pjRs81krlI5FjtYY11Y6t2pVWFnN1rsPLT4Lgm0CLecFE2dA28OW8WU13xZgKFuK1gvcpUMxPNuOPiuRnXIKw=w1880-h970

Serial Number Checker: " " & Serial Number Checker 2: " "
Yapay Zeka;
AAOQEOQDpOcp5DJGwd0v06h2NDCL_OrNJBfS0BtqQW4hQC04V1hEMEKzDKfSkVuP8qCYq1qMloKULxv9JogikLO7GD93GjF4LA=w1880-h970

Spoofer'ı kullandım, fakat banım hâla kalkmadı.
—————————————————————————
AAOQEOTxOpSrw9zgsF4gRqLlTK46TYdLabjMJQISAoS4gUlziHx_DjenzJInCkd-lLMFJCqhEa1nmryHxThDEHAX-0i_oN8vHw=w1880-h970

Spoofer'ı kullandım, banım açıldı, fakat birkaç maç sonra ban yiyorum.
"CG Cyrpto General Spoofer" haricinde, forumda paylaşılan methodlar:
Gelişmiş Raid Konusu [ Raid0 - Raid Volume ] Tek SSD İle Raid Açma Detaylı Konu: "Link"
Valorant Ban kaldırma (Raid+amidewin) Videolu anlatım: "Link"

Forumun En Kapsamlı Manuel Spoof Konusu: "Link"
Valorant Hwid Kaldırma [Dev Konu] / Greenclawz: "Link"
(ASUS) Afuwin Valorant Spoof Method: "Link"
Valorant için kendi uyguladığım ve defalarca hile açıp kullandığım ücretsiz spoofer: "Link"
Ban kaldırma Valorant: "Link"
Valorant VAL152 & VAL5 Ban Kaldırma (2023): "Link"
Valorant formatsız ban kaldırma (Tüm Anakartlar): "Link"
Valorant Spoofer: "Link"
Windows SIDChanger [Crâck]: " " (Bunu önermiyorum. Çünkü, bilgisayar her açıldığında karşınıza bir uyarı veriyor ve bu durum rahatsız edici olabiliyor)
EAC-BattlEye VIP Global Spoofer: "Link"
GuPro VIP Hwid Spoofer: "Link"
CheatGlobal Hwid Spoofer: "Link"

Tüm bu adımları başarıyla gerçekleştirdikten sonra, sadece valorant da değil, diğer oyunlarda da "HWID" banınız kalkacaktır!
Şimdi tek yapmanız gereken, "play" tuşuna basmak olacaktır. İyi oyunlar & İyi forumlar dilerim...
:)

BU KONU HAKKINDA BOŞ YORUM YAZANLARI VE/VEYA GEREKLİ OLMAYAN YORUM İLE MESAJ SAYISINI ARTIRMAYA ÇALIŞANLARI ÖZELLİKLE RAPOR EDECEĞİM!
Acer Laptop'umda çalıştığı için bu sahtekarlık Acer Anakart ve Insyde bios'ta çalışıyor

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt