Arkadaşlar gördüğünüz spooferi 3 defa kullandım mac adresinden başka hiç bir şeyi değiştirmiyor bilginiz olsun bi b*ka yaramaz burdan indiriyorsanız indirin sakın satın almak gibi bir hata yapmayın hatta burdan indirdiğinizinde pek bi işe yarayacağını düşünmüyorum.
Knk o kadar emek var sonuçta burda böyle sanki kendin codermışsın gibi kötülemişsin adamı. Sen yap da kullanalım o zaman

Arkadaşlar gördüğünüz spooferi 3 defa kullandım mac adresinden başka hiç bir şeyi değiştirmiyor bilginiz olsun bi b*ka yaramaz burdan indiriyorsanız indirin sakın satın almak gibi bir hata yapmayın hatta burdan indirdiğinizinde pek bi işe yarayacağını düşünmüyorum.
öyle mi olmuş uglum

Arkadaşlar gördüğünüz spooferi 3 defa kullandım mac adresinden başka hiç bir şeyi değiştirmiyor bilginiz olsun bi b*ka yaramaz burdan indiriyorsanız indirin sakın satın almak gibi bir hata yapmayın hatta burdan indirdiğinizi
Knk o kadar emek var sonuçta burda böyle sanki kendin codermışsın gibi kötülemişsin adamı. Sen yap da kullanalım o zaman
olum kendindemisin hahahahhahhaha ürünü kullandım insanlar bilgilensin istiyorum kendim yapacak olsam burda işim ne.

asus tuf gaming b450 pro da denediğimde kaldırdı ve 4 5 gündür sorunsuz oynuyorum başarılı

Hileyi Yükle ye bastım siteden sonra en son Hile yükleniyor , bu pencere kapanıyor dedi cmd ekranı geldi gitti oldu mu şimdi ?

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt