Disk id bazılarında değişiyor bazılarında değişmiyor ama ban kalkmış oluyor.bi arkadaşta denicez de disk idler falan değişiyor muydu bunda hocam?
kanka 3.gün 30-40 tane maç attım VAL 5 vardı bende, kaldırdı val 5 i rahatlıkla oynayabiliyorum.Bütün adımları dikkatlice yaptım 1809 sürümü ile bakalım val 152 geçebildim val 5 de geçebilcekmiyim bakalım sıfır hesap açtım gelişmeleri aktaracağım
Uzun zaman sonra bende girebildim sevindim uzun bir dönem hile kullanmayı düşünmüyorumkanka 3.gün 30-40 tane maç attım VAL 5 vardı bende, kaldırdı val 5 i rahatlıkla oynayabiliyorum.
knk gerekli programları göremedim direk cgnin uygulamadan girmiyecezmi ?programı loader üzerinden çalıştırdığınıza emin misiniz ve gerekli programları yüklememiş olabilirsiniz lütfen konudaki gerekli programları yükleyin.
ilk sayfada tüm indirilmesi gereken programlar yazıyor lütfen inceler misinknk gerekli programları göremedim direk cgnin uygulamadan girmiyecezmi ?
bende öyle bir problem olmuyor1809 sürümüne düşüren arkadaşlar hiç twich youtube gibi yerlerden tam ekrana geçiş yaparken ekranda bi anlık denegesizlik karanlık oluyor mu ?
hocam denedim şuan 2. gün 7 gün beklemem gerekiyor garanti için 1 maçta ban yiyordum şuan bildiğin hesabı kasıyorum xddenenir arkadaslar banı olan denesinler bende denicem .d