C++ Crâck Me

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sence VMProtect'in sahibinin yapabileceği tek şey bu mudur? Kodun packli ve packsiz hali arasında pek bir fark yok bu arada şu anda, çoğu stringi kendim gömdüm zaten anti tamperlar vesaire de var, fakat adam her şeyi fixliyor.
dediğim gibi ne kadar kaliteli olduğunla alakalı karşındaki a!!ah değil

image.png

Fake vmp kurucusu ayrıca Ivan permyakov sanatçı krdsm gittim kendim araştırdım

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
dediğim gibi ne kadar kaliteli olduğunla alakalı karşındaki a!!ah değil
Hiçbir program %100 korunamaz, bundan sonrası birinin kod bilgisine değil rakibinin kod bilgisine bakıyor...

image.png

Komünist çıktı adam masumlara ölüm ne demek kanka.@Genisys hocam ip kayıtlarında adam hakkaten rusmu diye bakabilirmisiniz rica etsem

• Beğen
Tepkiler: eac
Aynı fikirdeyim adam o kadar mal degildir

şu konuşmadan önce en son aktif oldugu saat 3-4 saat önceydi sanırsam (benim saat 3 saat geride ona takılmayin) eleman kendisini loga düsürücek kadar aptal olmayabilir ama bi anlık dalgınlıgına gelip foruma girmisde olabilir ayrıca bir çok sitede ivanpermyakov adına reversing işlemi yapılmış başka kim neden böyle birşey yapsın xD

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
adam adını Ivan yapıp üç dakikada ivan oldu aq gülme krizine girdim
Adamın icraatleri büyük, amacım loaderi yüceltmek değil fakat bu adam direkt authu yiyor resmen adamda TCP Auth patcher var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt