C++ Crâck Me

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk dakikalardan gelmesi sence programın dandik olması mı yoksa VMProtect'in sahibi Ivan Yurievich Permyakov ve forumdaki en büyük hackerlardan biri olan 0x539'un konuları 10 saniyede görmesinden mi kaynaklı, cevabını merak ediyorum. Bilmeni isterimki mesajın bilgilendirme olarak anlaşılacak bir mesaj değil, dikkat et lütfen anlatmaya çalıştığın şeylere.
dostum boyle insanlarin cheatglobalde isi yok, birisinin yan hesabidir fakat kimin bilemem ataturk diye hesap acsam savasa geliceksiniz biraz uyanin.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
aslında vmp bastığın sürece adamın elinde kendi decompu vardır yani vmp basılmamış bir exe ayakta kalmaya çalışıyorsun buda senin ne kadar kaliteli biri olduğunla alakalı
Sence VMProtect'in sahibinin yapabileceği tek şey bu mudur? Kodun packli ve packsiz hali arasında pek bir fark yok bu arada şu anda, çoğu stringi kendim gömdüm zaten anti tamperlar vesaire de var, fakat adam her şeyi fixliyor.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
dostum boyle insanlarin cheatglobalde isi yok, birisinin yan hesabidir fakat kimin bilemem ataturk diye hesap acsam savasa geliceksiniz biraz uyanin.
Aramız kötü olsun istemem, sadece bazen kırıcı anlaşılabiliyor dikkat etseniz memnun olurum :kisswink:

Хаха, смерть невинным!
image.png

Boş zamanım oldukça bakıyorum CrâckMe konularına. O gün zamanım vardı 5-10 dakika bakındım. Şu an zamanım yok, belki olduğu bir zaman bakılır. Başarılar.
Teşekkürler, umarım bir gün kendinize de zaman ayırabilmekle birlikte foruma da zaman ayırabilirsiniz.

forumda ki tum reverserlar tarafindan incelendi senin aksine haftalardir aktif en azindan surem ilk dakikalardan gelmemis internette paylasilan hicbir yazilim kirilamaz degildir dedigim gibi yaptigim bilgilendirmeye boyle bir cevap vermen daha da ikonik soyle dedektiflerine biraz daha ilgi versinler.
Waryinin baktığına eminmisin kanka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt