VMProtect'in geliştiricisi olarak bilinen Ivan Yurievich Permyakov, Rusya'dan bir yazılım geliştiricisidir ve VMProtect Software tarafından sunulan VMProtect yazılımını geliştirmiştir.level son bossmuş adam aq
GPT.
VMProtect'in geliştiricisi olarak bilinen Ivan Yurievich Permyakov, Rusya'dan bir yazılım geliştiricisidir ve VMProtect Software tarafından sunulan VMProtect yazılımını geliştirmiştir.level son bossmuş adam aq
ASPĞLSAPĞLSAĞPSALPĞSAL @ivanpermyakov Crâcked by rtd. XD@ivanpermyakov istihbarat birimlerimiz tarafından ifsalandin dostum
adam bi günde tüm forumu elinden gecirdi aq gercek kimligini ogrenince ufak bi sok oldum ama eleman kimligini hala saklamak istiyor ve kabul etmiyor
HASSS- BENDE ÜZÜLÜYORDUM LAN KIRILDIM DİYE
Kanka adam reddetse nolur VMP sitesinde bile adamın ismi var.ASPĞLSAPĞLSAĞPSALPĞSAL @ivanpermyakov Crâcked by rtd. XD
adam bi günde tüm forumu elinden gecirdi aq gercek kimligini ogrenince ufak bi sok oldum ama eleman kimligini hala saklamak istiyor ve kabul etmiyor
tüm forumu ele gecirme bilgisnini nerden geldigini ögrenmiş olduk böyle bir adamın elden gecirmesi gayet normal awASPĞLSAPĞLSAĞPSALPĞSAL @ivanpermyakov Crâcked by rtd. XD
+ olarak ivanpermyakov adını osintten biraz daha araştırdım cgye özel birşey değil adam cogu reverser forumunda gövde gösterisi gibi bir şey yapıyor ve bunu ivanpermyakov adında yapıyor insanların bunu tanımasını istiyor tanınıncada tanımıyorum ayagına yatıyortüm forumu ele gecirme bilgisnini nerden geldigini ögrenmiş olduk böyle bir adamın elden gecirmesi gayet normal aw
cracklenen arkadaslar rahat rahat uyuyabilir bir gercegi daha acıga kavusturduk üğŞLWQEİEÖLWQŞKEWQKanka adam reddetse nolur VMP sitesinde bile adamın ismi var.
egosunu tatmin ediyor ve bence böyle bir adamın egosunu tatmin etmeside gayet normal şahsen bende yapardım+ olarak ivanpermyakov adını osintten biraz daha araştırdım cgye özel birşey değil adam cogu reverser forumunda gövde gösterisi gibi bir şey yapıyor ve bunu ivanpermyakov adında yapıyor insanların bunu tanımasını istiyor tanınıncada tanımıyorum ayagına yatıyor
cracklenen arkadaslar rahat rahat uyuyabilir bir gercegi daha acıga kavusturduk üğŞLWQEİEÖLWQŞKEWQ
Teşekkür ederiz bu gerçeği yüz üstüne çıkardığınız için, gıcıklık olsun diye Themida basıcam bir sonraki loadera @ivanpermyakov kudur Crâck kullanıyordum protectoru haha+ olarak ivanpermyakov adını osintten biraz daha araştırdım cgye özel birşey değil adam cogu reverser forumunda gövde gösterisi gibi bir şey yapıyor ve bunu ivanpermyakov adında yapıyor insanların bunu tanımasını istiyor tanınıncada tanımıyorum ayagına yatıyor
cracklenen arkadaslar rahat rahat uyuyabilir bir gercegi daha acıga kavusturduk üğŞLWQEİEÖLWQŞKEWQ
Sence themida bassan bile yaşatır mı o adam programınıTeşekkür ederiz bu gerçeği yüz üstüne çıkardığınız için, gıcıklık olsun diye Themida basıcam bir sonraki loadera @ivanpermyakov kudur Crâck kullanıyordum vmpyi programın Crâck yedi ez
Yaşatmasın diye değil ya gıcıklık olsun diye, e ben bundan korunmak binbir tane saçma sapan koruma ekledim bazılarını sileyim bari aynı klasörde exe olursa çalışmıyor ne bileyim kendini siliyor vb vbSence themida bassan bile yaşatır mı o adam programını
bunlar kirildigin gercegini degistirmemekle beraber yemen bastigin pack ile alakali degil.Yaşatmasın diye değil ya gıcıklık olsun diye, e ben bundan korunmak binbir tane saçma sapan koruma ekledim bazılarını sileyim bari aynı klasörde exe olursa çalışmıyor ne bileyim kendini siliyor vb vb