C++ Crâck Me

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
egosunu tatmin ediyor ve bence böyle bir adamın egosunu tatmin etmeside gayet normal şahsen bende yapardım :D
e zaten knk adam tek kişilik dev kadro gibi birşey crackmes'in en hardlarını kırıp kırıp paylasmıs her acıdan kendini gelistirmis önünde herhangi bir korumanın durucagını sanmıyorum gercekten kafaya koyarsa

Teşekkür ederiz bu gerçeği yüz üstüne çıkardığınız için, gıcıklık olsun diye Themida basıcam bir sonraki loadera @ivanpermyakov kudur Crâck kullanıyordum protectoru haha
ben tesekkur ederim efendim ne demek dedektiflik hizmetlerimiz tam gaz devam ediyor dm gelmeniz yeterli

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
bunlar kirildigin gercegini degistirmemekle beraber yemen bastigin pack ile alakali degil.
Kırıldığım gerçeğini değiştirmekte, en azından program yüksek mertebedeki bir kişi tarafından ilgi görüyor, senin CrâckMe'ne oynadığın ve hilesini sattığın oyunun kitlesi anca. Daha programın kırılmadı diye kırılamadı sanma, demekki daha zamanı gelmemiştir evlat, burada bana loaderları kapıştırtma.

Kırıldığım gerçeğini değiştirmekte, en azından program yüksek mertebedeki bir kişi tarafından ilgi görüyor, senin CrâckMe'ne oynadığın ve hilesini sattığın oyunun kitlesi anca. Daha programın kırılmadı diye kırılamadı sanma, demekki daha zamanı gelmemiştir evlat, burada bana loaderları kapıştırtma.
forumda ki tum reverserlar tarafindan incelendi senin aksine haftalardir aktif en azindan surem ilk dakikalardan gelmemis internette paylasilan hicbir yazilim kirilamaz degildir dedigim gibi yaptigim bilgilendirmeye boyle bir cevap vermen daha da ikonik soyle dedektiflerine biraz daha ilgi versinler.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Arkadaşlar sizce hata bende mi loaderimi software protecting'in en yüksek mertebedeki ürününü satan ve yapımcısı olan kişiden koruyamadığım için? Kodunu VMProtect'in sahibinden koruyabileceğini düşünen var mı cidden?

forumda ki tum reverserlar tarafindan incelendi senin aksine haftalardir aktif en azindan surem ilk dakikalardan gelmemis internette paylasilan hicbir yazilim kirilamaz degildir dedigim gibi yaptigim bilgilendirmeye boyle bir cevap vermen daha da ikonik soyle dedektiflerine biraz daha ilgi versinler.
İlk dakikalardan gelmesi sence programın dandik olması mı yoksa VMProtect'in sahibi Ivan Yurievich Permyakov ve forumdaki en büyük hackerlardan biri olan 0x539'un konuları 10 saniyede görmesinden mi kaynaklı, cevabını merak ediyorum. Bilmeni isterimki mesajın bilgilendirme olarak anlaşılacak bir mesaj değil, dikkat et lütfen anlatmaya çalıştığın şeylere.

Arkadaşlar sizce hata bende mi loaderimi software protecting'in en yüksek mertebedeki ürününü satan ve yapımcısı olan kişiden koruyamadığım için? Kodunu VMProtect'in sahibinden koruyabileceğini düşünen var mı cidden?
aslında vmp bastığın sürece adamın elinde kendi decompu vardır yani vmp basılmamış bir exe ayakta kalmaya çalışıyorsun buda senin ne kadar kaliteli biri olduğunla alakalı

Selamlar görüşmeyeli uzun zaman oldu, o yandan bu yana loaderi geliştirdim, kırmayı dener misiniz?
Boş zamanım oldukça bakıyorum CrâckMe konularına. O gün zamanım vardı 5-10 dakika bakındım. Şu an zamanım yok, belki olduğu bir zaman bakılır. Başarılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt