C++ Crâck Me

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OrionSoftware

Kara Gül • Republic of Turkey
Banned
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
C++
x64
VMProtect
9/10

Açabileceğim son CrâckMe, artık alabileceğim ek bir önlem kalmadı, eline sağlık @ivanpermyakov .

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Dosya yanlış olmuş düzeltiyorum.

Dosya güncellendi.

Nerden biliyorsunki
adamı cidden merak edip araştırdım 2011'de kurulmuş bir github adresi var vmpsoft adında github bağlantılarındada vmprotectin sitesinin bağlantısı var siteninde contact us kısmında elemanın tgsi var ivan permyakov adında az önce yazdım hatta tgden eleman ben değilim dedi ama 1dk önce aktif oldu o yani

adamı cidden merak edip araştırdım 2011'de kurulmuş bir github adresi var vmpsoft adında github bağlantılarındada vmprotectin sitesinin bağlantısı var siteninde contact us kısmında elemanın tgsi var ivan permyakov adında az önce yazdım hatta tgden eleman ben değilim dedi ama 1dk önce aktif oldu o yani
@ivanpermyakov istihbarat birimlerimiz tarafından ifsalandin dostum

image.png

HASSS- BENDE ÜZÜLÜYORDUM LAN KIRILDIM DİYE

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt