Hocam Resellere ezik demen yanlış bence. Resellerin ne suçu var. Sorun arayacaksan bunu hilenin yapımcısında araman gerekir.
bence hepsinde bi gıdım suçHocam Resellere ezik demen yanlış bence. Resellerin ne suçu var. Sorunun hilenin yapımcısında araman gerekir ben böyle düşünüyorum
hocam lark denilen arkadaş bana sc4m attı bundan dolayı böyle birşey yaptımBir satıcı hakkında konu açarken konuya lütfen kişinin reselleri üzerinden prim amaçlı konuda kişilerden bahsetmeyin
bu tarz konularda @LOLSHAN kardeşimizin açtığı konulara göz atın Crâck konuları nasıl açılır satıcı dısında x bir reselleri rencine edici bir tavır sergilemediğini görüceksiniz
akabinde son tanıdığım tolerans @NOVA Başkasına sattirmicam lan sana diyerek kendinize karşı bir misillemeye olanak sağlarsınız
sana soruyorum şimdi ortak bir auth satın alıyoruz tamam mı sonra elimden panel alınıyor bullseyeproject tarafından bende larka dedim Crâck attım bu adamlara CG de payşabilirim diye gidip konuşmaları KARI GİBİ developera atmışBir satıcı hakkında konu açarken konuya lütfen kişinin reselleri üzerinden prim amaçlı konuda kişilerden bahsetmeyin
bu tarz konularda @LOLSHAN kardeşimizin açtığı konulara göz atın Crâck konuları nasıl açılır satıcı dısında x bir reselleri rencine edici bir tavır sergilemediğini görüceksiniz
akabinde son tanıdığım tolerans @NOVA Başkasına sattirmicam lan sana diyerek kendinize karşı bir misillemeye olanak sağlarsınız
knk boş konuşma bi.Yine mi ratlı hile paylaşımı yapıyosun
Unranked a sc4m atıyorsun lütfen daha fazla konuşmayalım novahocam lark denilen arkadaş bana sc4m attı bundan dolayı böyle birşey yaptım
sc4m attıysa kısı hakkında sıkayet konusu acarsınız bu tarz cocuksu hallerınızı emin ol kımse kaale almıyordurhocam lark denilen arkadaş bana sc4m attı bundan dolayı böyle birşey yaptım
Bilmiyorum tam bir şekilde bilmeden yorumdada bulunmak istemiyorum ama NOVA'nın yaklaşımı çok yanlış. Lark'ın sc4m atıp atmadığını bilmiyorum ama atacakda bir insan değil uğraşmaz yani böyle şeylerle bildim bileli adam piyasadabence hepsinde bi gıdım suç