Bullseye Sc4m Project Kurdish Loader

Hocam Resellere ezik demen yanlış bence. Resellerin ne suçu var. Sorun arayacaksan bunu hilenin yapımcısında araman gerekir.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Bir satıcı hakkında konu açarken konuya lütfen kişinin reselleri üzerinden prim amaçlı konuda kişilerden bahsetmeyin

bu tarz konularda @LOLSHAN kardeşimizin açtığı konulara göz atın Crâck konuları nasıl açılır satıcı dısında x bir reselleri rencine edici bir tavır sergilemediğini görüceksiniz

akabinde son tanıdığım tolerans @NOVA Başkasına sattirmicam lan sana diyerek kendinize karşı bir misillemeye olanak sağlarsınız

Bir satıcı hakkında konu açarken konuya lütfen kişinin reselleri üzerinden prim amaçlı konuda kişilerden bahsetmeyin

bu tarz konularda @LOLSHAN kardeşimizin açtığı konulara göz atın Crâck konuları nasıl açılır satıcı dısında x bir reselleri rencine edici bir tavır sergilemediğini görüceksiniz

akabinde son tanıdığım tolerans @NOVA Başkasına sattirmicam lan sana diyerek kendinize karşı bir misillemeye olanak sağlarsınız
hocam lark denilen arkadaş bana sc4m attı bundan dolayı böyle birşey yaptım

sana soruyorum şimdi ortak bir auth satın alıyoruz tamam mı sonra elimden panel alınıyor bullseyeproject tarafından bende larka dedim Crâck attım bu adamlara CG de payşabilirim diye gidip konuşmaları KARI GİBİ developera atmış

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
hocam lark denilen arkadaş bana sc4m attı bundan dolayı böyle birşey yaptım
sc4m attıysa kısı hakkında sıkayet konusu acarsınız bu tarz cocuksu hallerınızı emin ol kımse kaale almıyordur

bence hepsinde bi gıdım suç
Bilmiyorum tam bir şekilde bilmeden yorumdada bulunmak istemiyorum ama NOVA'nın yaklaşımı çok yanlış. Lark'ın sc4m atıp atmadığını bilmiyorum ama atacakda bir insan değil uğraşmaz yani böyle şeylerle bildim bileli adam piyasada

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt