WinterCheats
Diamond Üye
banı sezdimsiz erkek değilsiniz olum adam değilsin karakteriniz bozuk ailenize yazık lan
banı sezdimsiz erkek değilsiniz olum adam değilsin karakteriniz bozuk ailenize yazık lan
VS PAKET İNDİR DİRECT X PAKET İNDİR OYUNU AÇ SONRA LOADER AÇ GİR ÇALIŞIYORcalısmıyo kral attıgın dosya nasıl calıstırıcaz
İnsanları dmden tehdit eden kişi erkek değil karakteriniz bozuk diyo bize sen insanların senin sevmediğin bir hareket yaptığını gördüğünde hemen onlara küfreden birisin lütfen biraz huylarını değiş tavsiyemsiz erkek değilsiniz olum adam değilsin karakteriniz bozuk ailenize yazık lan
SDAKMŞLFGSLŞJİDGJŞLSDKPJLİGPJKMSDKPLGAKŞİDFLİGKPDAKLÖRGHKMÖLDFOLPGOKĞİD FKOĞİGİKPÖDFKLÖİGLKĞİDFGKĞLİÖKLÖİFDGKısa Lark mı yoksa uzun Lark mı , hangisinin içimi iyi ?
dcden yardım edebilicenmiVS PAKET İNDİR DİRECT X PAKET İNDİR OYUNU AÇ SONRA LOADER AÇ GİR ÇALIŞIYOR
olum o benim lafım la hayırdır la size şimdi kısa lark diyen benim larka allla allaa yazıktır günahtır yapmayın novaya boyle seylerKısa Lark mı yoksa uzun Lark mı , hangisinin içimi iyi ?
farketmez her türlü içiliyor XDKısa Lark mı yoksa uzun Lark mı , hangisinin içimi iyi ?
sdopgopısdopgfopsdgopsopdgosdogosdjgosıkdgojksojdgjo konu akıyor maşallahdcden yardım edebilicenmi
ŞLFDSJL,ŞİKDFGSJİDFGKLSŞJGDFJDFGKŞİSJKLŞDFGDFGJKLŞDFGJİKJKİDFGLSDFGJSKİDFGJKLİDGJKSFLİSDAKMŞLFGSLŞJİDGJŞLSDKPJLİGPJKMSDKPLGAKŞİDFLİGKPDAKLÖRGHKMÖLDFOLPGOKĞİD FKOĞİGİKPÖDFKLÖİGLKĞİDFGKĞLİÖKLÖİFDG